Новини фільмів, в яких згадується Кес Анвар

10 липня 2019,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Шерлока» і «Хоббіта» Мартін Фріман грає в шпигунські ігри з Даян Крюгер в офіційному трейлері фільму «Оперативник».

Психологічний трилер від режисера і сценариста Юваля Адлера є екранізацією книги Іфтаха Р. Атіра «Англійська вчителька». Він розповідає про молоду західну жінку (Крюгер), яку вербує розвідка Моссад і відправляє її до Тегерана, де вона повинна працювати під прикриттям в якості вчительки англійської та французької мов. По прибуттю вона опиняється в складному трикутнику зі своїм зв'язковим (Фріман) і своїм об'єктом (Кес Анвар).

На початку року фільм «Оперативник» був представлений на Берлінському кінофестивалі, у світовий прокат він вийде в серпні.

15 березня 2019,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студії Warner Bros. Animation, Nickelodeon та DC вирішили влаштувати епічний кросовер у пригодницькій анімації «Бетмен проти Черепашок-ніндзя».

Коли в Ґотемі після союзу Шреддера з Ра'с аль Гулем (Кес Анвар) та його Лігою вбивць загострюється кримінальна ситуація, Бетмен (Трой Бейкер), Бетгьорл (Рейчел Блум) та Робін об'єднуються з Черепашками-ніндзя, щоб зупинити лиходіїв і врятувати своє місто.

Також герої будуть битися з суперлиходіями Джокером (Трой Бейкер), Харлі Квінн (Тара Стронг), Бейном (Карлос Аласраки), Пінгвіном (Том Кенні) та Отруйним плющем (Тара Стронг).

У форматі Digital мультфільм «Бетмен проти Черепашок-ніндзя» вийде 14 травня, а на Blu-ray його можна буде придбати з 4 червня.