Оновлення, в яких згадується Марк Волберг

5 жовтня 2018,  14:30 | Оновлення

Представляємо український трейлер американської сімейної комедії «Родина за хвилину».

Бездітне подружжя Піт (Марк Волберг) та Еллі (Роуз Бірн) купують величезний будинок з п'ятьма спальнями. Після зауваження друзів про те, що такий будинок занадто великий для двох, Еллі вирішується на усиновлення дитини з дитячого будинку. Їй вдається вмовити чоловіка відправитися на курси для майбутніх прийомних батьків, на яких подружжя випадково знайомляться з дівчинкою-підлітком Ліззі (Ізабелла Монер) і вирішують взяти її собі, але виявляється, що у Ліззі є молодші брат та сестра.

Українська прем'єра фільму «Родина за хвилину» відбудеться 7 лютого 2019 року.

13 липня 2018,  14:39 | Оновлення

Представляємо другий український трейлер фільму «22 милі» з Лорен Коен, Марком Волбергом та Джоном Малковичем.

Примарами називають таємний загін розвідки, який складається з елітних бійців. На паперах він не існує. Спецагенти зайняті вирішенням завдань, які неможливо вирішити стандартними способами, та завжди домагаються хорошого результату. Один з привидів під прикриттям ЦРУ повинен в таємниці вивести з Індонезії поліцейського, у якого є докази корупції політиків вищого рівня влади своєї країни. До евакуаційного літака їм потрібно подолати 22 милі...

Українська прем'єра фільму «22 милі» відбудеться 23 серпня.

30 листопада 2017,  22:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У день народження Рідлі Скотта, якому сьогодні виповнюється 80 років, дивимося новий трейлер його біографічної драми «Усі гроші світу».

Трейлер показує, як тепер найбагатшу людину світу Жана Пола Гетті, який відмовляється платити викуп за свого викраденого онука, втілює Крістофер Пламмер, який замінив на цій посаді Кевіна Спейсі. Побачивши, що заможний дідусь не бажає витрачати ні копійки на порятунок хлопця, мати викраденого Гейл Харріс (Мішель Вільямс) об'єднується зі співробітником служби безпеки Гетті Флетчером Чейсом (Марк Волберг), щоб знайти і повернути свого сина додому.

Українська прем'єра «Усі гроші світу» відбудеться 22 лютого.

29 листопада 2017,  15:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик біографічної драми «Всі гроші світу» представляє лауреата премії «Оскар» Крістофера Пламмера в образі нафтового магната Жана Пола Гетті.

Раніше цю роль виконував Кевін Спейсі, але в зв'язку з тим, що цього актора звинувачують в домаганнях, режисер Рідлі Скотт вирішив замінити його у своїй картині «Всі гроші світу» і вже перезняв всі його сцени з Пламмером, намагаючись встигнути до призначеної раніше прем'єри. Фільм розповість історію викрадення онука Гетті — найбагатшого чоловіка в світі, відомого своєю маніакальною скупістю, який відмовлявся платити викуп, незважаючи на благання матері хлопця.

Українська прем'єра «Всі гроші світу», де також зіграють номінанти на премію «Оскар» Мішель Вільямс і Марк Волберг, відбудеться 22 лютого.

15 листопада 2017,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар 2 премій «Оскар» Мел Гібсон повертається в комедійний жанр в святковому фільмі «Хто в домі тато 2».

У комедії «Хто в домі тато 2» Гібсон грає батька героя Марка Волберга, який у другому українському ТБ-ролику радісно пропонує провести новорічні свята разом з Віллом Ферреллом і Джоном Літгоу — вони також втілюють сина й батька. Веселощі в цій великій сімейці швидко виходять з-під контролю, і це не може не радувати Гібсона.

Дивимося злободенний фрагмент про опалення «Хто в домі тато 2». У кіно з 23 листопада.

6 листопада 2017,  12:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо веселий український ТБ-ролик майбутньої святкової комедії «Хто в домі тато 2», який підніме ваш настрій.

У продовженні фільму «Хто в домі тато», де Марк Волберг в образі колишнього чоловіка й біологічного батька та Вілл Феррелл в образі нинішнього чоловіка й вітчима змагалися за увагу своїх дітей і Лінди Карделліні, на голови цієї сім'ї звалюється ще один дует недолугих батьків — дідусі, яких втілюють Мел Гібсон і Джон Літгоу. Й нудьгувати з ними не доведеться, оскільки суперництво переходить на новий рівень.

Дивимося свіжий святковий трейлер «Хто в домі тато 2». У кіно з 23 листопада.

2 листопада 2017,  22:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У перший день листопада студія Paramount Pictures вирішила за допомогою святкового трейлера нагадати, що новорічні свята вже не за горами, і скоро на екрани виходить новорічна комедія «Хто в домі тато 2».

До Марка Волберга і Вілла Феррелла на свята приїжджають їхні батьки Мел Гібсон та Джон Літгоу й влаштовують їм незабутні канікули. У новому трейлері Гібсон починає розповідати своїм екранним онукам непристойний анекдот і впускає Волберга на підлогу, а Феррелл знищує машину, обливається гарячим какао і намагається відбити Літгоу у зграї вовків. За всім цим в шоці спостерігає Лінда Карделліні.

Українська прем'єра комедії Шона Андерса відбудеться на кілька тижнів пізніше, ніж планувалося раніше, 23 листопада.

10 жовтня 2017,  13:41 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер біографічного фільму «Усі гроші світу», з невпізнанним Кевіном Спейсі і Марком Волбергом, який можна буде переглянути в кінотеатрах в лютому 2018 року.

Історія одного з найгучніших скандалів XX століття. У Римі злочинці в масках викрадають онука Жана Пола Гетті — найбагатшої людини світу, відомого своєю маніакальною скупістю. До загального шоку Гетті відмовляється платити викуп, незважаючи на всі благання Гейл, матері дитини, якій ніякі багатства не замінять сина. Час спливає, вимоги викрадачів стають жорсткішими, і єдиною надією на порятунок підлітка стає Флетчер Чейс — співробітник служби безпеки самого Гетті.

15 вересня 2017,  17:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася першим трейлером кримінальної драми Рідлі Скотта «Всі гроші світу», заснованої на реальних подіях. Вона розповідає про викрадення онука нафтового магната Пола Гетті (Кевін Спейсі), яке відбулося в Італії в 1970-х роках, але багатий дідусь відмовився платити за нього викуп. Мати викраденого Гейл Харріс тут грає Мішель Вільямс, а допомагати їй повернути сина буде колишній агент ЦРУ Флетчер Чейз у втіленні Марка Волберга.

У світовий прокат кінокартина виходить в грудні. Поки не повідомляється, чи прибуде вона в українські кінотеатри.

6 вересня 2017,  17:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий трейлер святкової комедії «Хто в домі тато 2» відразу в українському дубляжі! На Різдво до Дасті (Марк Волберг) і Бреда (Вілл Феррелл) на цей раз приїжджають їхні батьки (Мел Гібсон і Джон Літгоу), які підливають масла у вогонь дружби двох татусів. Відео показує масу нових моментів, включаючи суворий погляд Гібсона, воскресіння Феррелла після удару струмом і як вся сім'я переодягається в персонажів біблійної сценки про народження Ісуса.

Українська прем'єра комедії Шона Андерса відбудеться одночасно з усім світом, 9 листопада.

21 червня 2017,  16:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що в трейлерах «Трансформерів: Останній лицар» персонажі Марка Волберга та Лори Хеддок виглядають парою, їх знайомство проходить не дуже гладко, як показує даний фрагмент. Хеддок втілює тут магістра історії Вівіан Вемблі з Оксфордського університету, яка не в захваті від того, що її викрали. І коли Кейд Йегер дозволяє собі невтішні висловлювання на її адресу, Когмен вирішує його провчити. Також тут з'являється Хот Род, якого озвучує Омар Сі.

В український прокат п'яті «Трансформери» виходять вже завтра. Квитки на сеанси купуйте на нашому сайті.

20 червня 2017,  03:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент «Трансформерів: Останній лицар» показує знайомство героїв Марка Волберга та Ентоні Гопкінса, у якого перед замком розташувався трансформер, що перетворюється на танк часів Першої світової війни. Він не особливо тепло приймає Бамблбі, і жовтий автобот тут же озвучує своє незадоволення.

Новий постер науково-фантастичного екшену Майкла Бея з Оптимусом Праймом і Бамблбі (а також з Волбергом, Гопкінсом та іншими) ви знайдете тут.

16 червня 2017,  17:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер комедії «Хто в домі тато 2» одразу в українському дубляжі. У фільмі повертаються Марк Волберг і Вілл Феррелл в образах батьків-суперників Дасті та Бреда, чиє життя перевернеться з ніг на голову, коли до них на свята приїдуть їхні татусі у втіленні Мела Гібсона і Джона Літгоу.

Українська прем'єра комедії Шона Андерса, який зняв першу частину, відбудеться 9 листопада.

8 червня 2017,  20:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До виходу «Трансформерів: Останній лицар» в прокат залишилося рівно 2 тижні, на честь чого вийшов новий міжнародний трейлер, де Оптимус Прайм все ще б'ється з Бамблбі; новий трансформер Когмен показує, що його не варто недооцінювати; триголовий літаючий дінобот вивергає полум'я; а ще Бамблбі частково трансформується в самий розпал погоні, поки в його кабіні знаходяться Марк Волберг і Лора Хеддок.

Також ми додали 20 нових постерів з героями науково-фантастичного екшену Майкла Бея в нашу галерею.

18 травня 2017,  17:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо третій офіційний український трейлер до майбутнього блокбастеру Майкла Бея «Трансформери: Останній лицар», в якому буде розкрита таємна історія трансформерів, які живуть на Землі багато століть, а Оптимус Прайм опиниться під впливом якогось Творця й виступить проти людей та свого друга Бамблбі. Разом з ними у фільмі зіграють Марк Волберг, Ентоні Хопкінс та Лора Хеддок.

Минулого тижня вийшов кумедний промо-ролик п'ятих «Трансформерів», який показав, як Оптимус вчиться говорити з британським акцентом.