Новини, в яких згадується Джеремі Девіс

15 травня 2019,  20:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергероїня Бетвумен повернеться в шостому кросовері серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», який отримав назву «Криза на Нескінченних Землях».

Читати далі...
8 грудня 2018,  16:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Уявляєте собі світ, де Олівер і Айріс є чоловіком і дружиною? Якщо ні, то новий фрагмент кросовера «Інші світи» це виправить.

У п'ятому кросовері супергеройських серіалів «Стріла», «Флеш» і «Супергьорл» Олівер (Стівен Амелл) та Баррі (Грант Гастін) поміняються долями через підступи лихого доктора Джона Дігана (Джеремі Девіс). Тому в даному фрагменті Олівер прокидається в будинку Баррі від того, що Айріс (Кендіс Паттон) кличе його снідати. Коли він приходить на кухню, Айріс його цілує, чим повністю шокує героя. Вона продовжує розмовляти з Олівером, ніби він її чоловік Баррі, і, побачивши, який він розгублений, пропонує йому взяти відгул.

Дивіться також повноцінний трейлер кросовера Arrowverse «Інші світи», який стартує 10 грудня за українським часом і буде складатися з 3-х серій.

5 грудня 2018,  22:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW нарешті поділився повноцінним трейлером свого п'ятого кросовера супергеройських серіалів «Флеш», «Стріла» і «Супергьорл», який почнеться вже через кілька днів.

В кросовері «Інші світи» («Elseworlds») Зелена Стріла (Стівен Амелл), Флеш (Грант Гастін) і Супергьорл (Мелісса Бенойст) вирушать в Готем, щоб протистояти доктору Джону Дігану (Джеремі Девіс), який працює в лікарні Аркхем. Діган переписав долі персонажів, і тепер Олівер є Флешем, а Баррі повинен управлятися з його луком і стрілами. На щастя, в Готемі вони зустрічають нову супергероїню Бетвумен (Рубі Роуз), яка допоможе їм у цій непростій боротьбі.

Кросовер «Інші світи» розпочнеться з серії «Флеша», яка вийде на екрани 10 грудня за українським часом, а після продовжиться серією «Стріли» 11 грудня і завершиться серією «Супергьорл» 12 грудня.

26 листопада 2018,  16:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супермен показується у своєму чорному костюмі в свіжому промо-ролику кросовера «Інші світи», у якому візьмуть участь герої серіалів «Стріла», «Флеш» і «Супергьорл».

У п'ятому кросовері всесвіту Arrowverse доля буде переписана: Олівер Квін (Стівен Амелл) стане Флешем, а Баррі Аллен (Грант Гастін) Зеленою Стрілою. Разом з Супергьорл (Мелісса Бенойст) вони відправляються в Готем, щоб зупинити підступного доктора Джона Дігана (Джеремі Девіс), який працює в лікарні Аркхем, і повернути все на свої місця. Разом з цим ролик показує Бетвумен (Рубі Роуз), Супермена (Тайлер Геклін) в його двох костюмах, суперлиходія Мар Нову/Монітора (ЛаМоніка Гаррет) і повернення старого Флеша (Джон Веслі Шипп).

Перша серія кросовера вийде на екрани 10 грудня за українським часом.

13 листопада 2018,  02:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW представив нову промо-фотографію майбутнього кросовера серіалів Arrowverse, на якій Супермен обіймає свою кохану Лоїс Лейн.

Читати далі...
28 жовтня 2018,  02:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В майбутньому кросовері серіалів «Стріла», «Флеш» та «Супергьорл» Супермен з'явиться в своєму чорному супергеройському костюмі.

Читати далі...
17 травня 2018,  17:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скандальный режиссер Ларс фон Триер представил в Каннах свой новый психологический триллер «Дом, который построил Джек», чей официальный трейлер вы можете увидеть ниже.

Читати далі...