Біографія Джеремі Девіса

Повне ім'я: Джереми Дэвис Боринг
Народився 8 жовтня 1969; Саугус, Каліфорнія, США
Зріст: 175 см

Біографія Джеремі Девіса

Джеремі Девіс Борінг народився 8 жовтня 1969 року в місті Треверс-Сіті у Мічигані в родині відомого дитячого письменника Мела Боринга. Його батьки розлучилися, коли Джеремі був дитиною, а мати померла від вовчанки, коли йому виповнилося вісім років. Разом з батьком і мачухою Керол він переїхав з Канзасу, де жив з матір'ю, в каліфорнійську Санту-Барбару, а потім в Вермонт та Айову. Після закінчення школи Джеремі знову повернувся до Каліфорнії і поступив в Академію акторської майстерності в Пасадені, де провчився два роки.

Першою роллю Джеремі Девіса став епізод в телесеріалі «Сінгер і сини» (Singer & Sons) в 1990 році. У 1991-1992 роках він з'являвся в невеликих ролях в телефільмах і телесеріалах, серед яких молодіжні телесеріали «Чудові роки» та «Мелроуз-Плейс», а 1994 році отримав першу серйозну роль у кіно в чорній комедії «Розкріпачення» Девіда Рассела, що отримала позитивні відгуки критиків, в тому числі номінацію на премію незалежних кінофільмів за кращий дебют.

Після ролі другого плану в фільмі Стівена Спілберга «Врятувати рядового Райана» Джеремі Девіс часто співпрацює з відомими режисерами. Серед його робіт фільми Віма Вендерса («Готель" Мільйон доларів "»), Ларса фон Трієра («Догвілль», «Мандерлей») і Вернера Херцога («Рятівний світанок»).

Родина Джеремі Девіса

Джеремі — другий з чотирьох дітей відомого дитячого письменника Мел Боринга. У нього є старший брат Джош, який працює пілотом, зведений брат Закарі та сестра Кейті.
Його батьки розлучилися, коли Джеремі був дитиною, а мати померла від вовчанки, коли йому виповнилося вісім років.

Відносини Джеремі Девіса

Зустрічався з Дрю Беррімор та Мілою Йовович.