Новини, в яких згадується Майкл Шеннон

13 лютого 2023,  17:43 | Новини фільмів

Готові до подорожі зовсім іншим мультивсесвітом? Джеймс Ганн, режисер трилогії «Вартові Галактики» і новий голова DC Films, поділився першим трейлером супергеройського екшену «Флеш», який вийде цього року.

Читати далі...
7 липня 2022,  09:12 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський режисер Девід О. Рассел представив перший трейлер свого наступного фільму «Амстердам», головні ролі в якому виконують лауреат премії «Оскар» Крістіан Бейл, номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі та зірка «Тенета» Джон Девід Вашингтон.

Читати далі...
24 червня 2022,  17:14 | Новини фільмів

Бред Пітт розкрив у новому інтерв'ю, що збирається закінчувати свою акторську кар'єру (але це не точно, так що рано засмучуватися). Поки що, на щастя, це ще не сталося, і вже дуже скоро він порадує нас крутим екшеном у своєму новому фільмі під назвою «Швидкісний поїзд».

Читати далі...
28 травня 2022,  15:35 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер і новий міжнародний постер екшен-трилера «Швидкісний поїзд» («Bullet Train»), де на лауреата премії «Оскар» Бреда Пітта чекає пекельна поїздка на поїзді в компанії найнебезпечніших найманих убивць з усього світу (але не переживайте, герой Пітта тут не такий простий, як може здатися на перший погляд, незважаючи на його милу панамку).

Читати далі...
1 квітня 2022,  20:02 | Новини фільмів

На Бреда Пітта чекає дуже небезпечна для життя поїздка в швидкісному поїзді в наповненому екшені фільмі «Bullet Train» («Швидше кулі» або «Швидкісний поїзд»), прем'єра якого очікується наступного літа.

Читати далі...
30 березня 2021,  00:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Бред Пітт і Сандра Буллок є одними з найбільш талановитих та знаменитих голлівудських акторів першого ешелону і, до того ж, майже ровесники з різницею у віці близько півроку, але, як не дивно, ще жодного разу не працювали разом. І новий екшен «Швидкісний поїзд» нарешті виправить цю несправедливість.

Читати далі...
19 січня 2021,  21:26 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Розкрито акторський склад наступного і поки безіменного фільму режисера Девіда О. Расселла, куди увійшло 14 знаменитих голлівудських та європейських акторів, включаючи самих Бетмена та Харлі Квінн, тобто Крістіана Бейла і Марго Роббі!

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ножі наголо»
Остання загадка Гарлана Тромбі
5 грудня 2019,  01:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним осіннім ранком всі газети і телеканали заговорили про смерть видатного автора детективів Гарлана Тромбі, якого знайшли мертвим у своєму будинку після святкування 85-річчя в колі сім'ї. Його родичі вбиті горем і чекають оголошення заповіту, сподіваючись, що кожен отримає ласий шматочок спадщини. Але раптом в будинку письменника з'являється детектив Бенуа Бланк і заявляє, що смерть Гарлана не була самогубством, шокуючи його сім'ю й створюючи в будинку галасливий хаос...

Читати далі...
25 листопада 2019,  15:20 | Новини фільмів

Детективи збирають всіх підозрюваних разом та чемно просять їх не розходитися у другому фрагменті детективного фільму Раяна Джонсона «Ножі наголо».

Читати далі...
8 листопада 2019,  19:28 | Новини фільмів

Ніколас Голт втілює легендарного винахідника Ніколу Теслу в біографічному фільмі «Війна струмів», який отримав дату виходу в український прокат.

Читати далі...
2 листопада 2019,  21:30 | Новини фільмів

Дивимося новий дубльований трейлер детективної кінокартини «Ножі наголо», в якій знялися Деніел Крейг, Кріс Еванс, Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Тоні Коллетт і Крістофер Пламмер.

Новий фільм режисера блокбастера «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона​ був натхненний творами Агати Крісті. Коли відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Пламмер) знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя, допитливий детектив Бенуа Блан (Крейг) загадковим чином опиняється залученим в це розслідування. Блан просіює крізь сито недомовки і корисливу брехню дисфункціональної сім'ї Гарлана та його відданого персоналу, щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

Українська прем'єра детектива «Ножі наголо» відбудеться через місяць, 5 грудня.

31 жовтня 2019,  23:14 | Новини фільмів

Детективна кінокартина «Ножі наголо» від режисера блокбастеру «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона отримала веселий фінальний трейлер.

Натхненний творами письменниці Агати Крісті детектив «Ножі наголо» розповість про вбивство відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер), якого знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя. За справу береться допитливий детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг), якому належить просіяти крізь сито недомовки і корисливу брехня дисфункціональної сім'ї Гарлана і його відданого персоналу (Кріс Еванс, Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Кетрін Ленгфорд, Дон Джонсон, Тоні Коллетт), щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

На початку осені у мережі з'явився десяток персональних постерів фільму «Ножі наголо», який дозволяє ближче познайомитися з його підозрілими персонажами. Українська прем'єра детектива очікується 5 грудня.

18 вересня 2019,  17:44 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився новий трейлер і десяток постерів детективного фільму з елементами чорної комедії «Ножі наголо», в якому зірка Бондіани Деніел Крейг грає суміш Шерлока і Пуаро.

Читати далі...
3 серпня 2019,  21:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер одного з найбільш очікуваних фільмів майбутньої зими детективної чорної комедії «Ножі наголо», яку зняв режисер фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» Раян Джонсон.

Читати далі...
2 липня 2019,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Еванс міняє костюм Капітана Америка на затишний светр і стильне пальто й не соромиться обзиватися в офіційному трейлері детективного фільму «Ножі наголо», де він опиняється під підозрою Деніела Крейга.

Режисер фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» Раян Джонсон представляє свою загадку в дусі Агати Крісті. Коли відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер) знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя, допитливий детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг) загадковим чином опиняється залученим в це розслідування. Блан просіює крізь сито недомовки і корисливу брехню дисфункціональної сім'ї Гарлана та його відданого персоналу, щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

Прем'єра фільму «Ножі наголо», де також зіграють Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Кетрін Ленгфорд, Лакіт Стенфілд, Джейден Мартелл, Дон Джонсон і Тоні Коллетт, відбудеться у листопаді.