Новини серіалів, в яких згадується Шейн Вест

2 квітня 2019,  00:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми так довго цього чекали, і нарешті в свіжому промо-ролику фінальних серій серіалу «Ґотем» нам показали, як буде виглядати Джеремайя після перетворення на культового лиходія коміксів Джокера.

Читати далі...
28 березня 2019,  16:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця серіалу «Ґотем» залишилося всього 2 серії, нагадує новий промо-ролик.

Фінальні серії отримали назви «They Did What?» («Що вони зробили?») та «The Beginning...» («Початок...»). В 11 серії Гордон (Бен МакКензі), Брюс (Давид Мазуз) і Селіна (Камрен Бікондова) об'єднують всі сили Ґотема, щоб перемогти Едуардо Дорранса (Шейн Вест), який тепер іменує себе Бейном. І в ході фінального протистояння на нас чекає епічна битва і багато вибухів. А також в промо-ролику навколо Брюса літає зграя кажанів, натякаючи на його перетворення на Бетмена.

«Ґотем» повернеться на екрани 19 квітня за українським часом.

15 березня 2019,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь майбутнього прибуття нового суперлиходія Бейна, яким стане Едуардо Дорранс, канал Fox поділився новим розширеним трейлером 5 сезону серіалу «Ґотем», де Бейн знаходиться в центрі уваги.

Спецназівець Едуардо Дорранс (Шейн Вест) прибув до Ґотему з метою врятувати його від злочинців, але незабаром психопат всередині нього взяв над ним контроль, що призвело до величезних руйнувань і конфлікту з його давнім другом Джимом Гордоном (Бен МакКензі). Після їхнього поєдинку Едуардо знайшла Тереза Волкер (Джеймі Мюррей) і доставила до лікаря Г'юго Стренджа (Б. Д. Вонг), який за допомогою спеціальної сиворотки повернув психопата до життя. І після цієї процедури Едуардо прийшов до тями знаменитим лиходієм з коміксів DC Бейном. Тепер він не бере заручників і збирається вбити не тільки Гордона, але й Барбару (Ерін Річардс), з якою в цьому трейлері є одна дуже крута сцена.

Зустріч з Бейном відбудеться в 10 серії 5 сезону «Ґотема», що прибуде на екрани 22 березня за українським часом.

14 березня 2019,  13:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Едуардо Дорранс стає суперлиходієм Бейном у промо-ролику 10 серії 5 сезону популярного серіалу «Ґотем».

Напередодні возз'єднання Ґотема Гордон (Бен Маккензі) і Брюс (Давид Мазуз) стикаються лицем до лиця з нещодавно перетвореним Едуардо (Шейн Вест) і дізнаються, хто є головним керівником нинішнього хаосу в місті. Тим часом вагітна Барбара (Ерін Річардс) звертається за допомогою до Лі (Морена Баккарін).

Серія «I Am Bane» («Я — Бейн») вийде 22 березня за українським часом.

4 лютого 2019,  00:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов інтригуючий промо-ролик 6 серії 5 сезону популярного серіалу «Ґотем», режисером якої буде його зірка Бен МакКензі.

Гордон (МакКензі) збирає незвичайну команду, щоб захистити Ґотем від Едуардо Дорранса (Шейн Вест) та його загону. Як тільки повертається Леслі Томпкінс (Морена Баккарін), Барбара (Ерін Річардс) розкриває страшний секрет, який назавжди змінить життя Гордона. Тим часом Селіна (Камрен Бікондова) та Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) об'єднуються, щоб перехитрити лиходійку Сороку (Сара Шенккан).

Серія отримала драматичну назву «13 Stitches» («13 швів») і вийде на екрани через два тижні, 15 лютого за українським часом.

27 січня 2019,  15:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступна серія 5 сезону популярного американського серіалу «Ґотем» обіцяє багато цікавих подій: похорон лиходія і прибуття нового персонажа, який зіграє ключову роль у долі міста.

До Ґотему викликають військовий спецзагін на чолі з Едуардо Доррансом (Шейн Вест), щоб вони допомогли у боротьбі з організованою злочинністю. Тим часом Нігма (Корі Майкл Сміт) вимагає відповіді у Пінгвіна (Робін Лорд Тейлор), який приводить його назад до Г'юго Стренджа (Б.Д. Вонг). Брюса (Давид Мазуз) турбує нещодавня поведінка Селіни (Камрен Бікондова).

Режисером 5 серії 5 сезону «Ґотема» став Марк Тондерай.

Серія отримала назву «Pena Dura» («Пенья Дура») на честь відомої в'язниці з коміксів DC, де народився суперлиходій Бейн, яким незабаром стане Дорранс, і вийде на екрани 1 лютого за українським часом.

28 грудня 2018,  00:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився новий фрагмент 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Ґотем», чия перша серія вийде 4 січня за українським часом.

Ґотем був відрізаний від усього світу, і тепер в ньому правлять злочинці, але Джеймс (Бен МакКензі) не здається і виходить вночі на дах, де включає поліцейський прожектор, який символізує надію для міста. До нього приєднується Брюс (Давід Мазуз), і Джеймс розповідає йому, що у них закінчуються запаси, а уряд не збирається посилати в місто провізію чи евакуювати його жителів. Джеймс нагадує Брюсу, що вони залишилися в Ґотемі, тому що людям потрібен захист, а хлопець каже, що йому треба йти, оскільки Селіні (Камрен Бикондова) стає гірше, і лікарі хочуть її оперувати. У кінці відео вони запитують один одного, чи шкодують вони про те, що залишилися, і у них обох є тільки одна відповідь на це питання: «Безумовно ні».

Дивіться також розширений трейлер 5 сезону «Ґотема», який показує більше Бейна (Шейн Вест), бійку Брюса з Джокером (Камерон Монахен) і фрагменти очікуваної епічної битви лиходіїв та героїв міста.

22 грудня 2018,  18:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Божевільні правлять бал, а захисники міста готуються до епічної битві в розширеному трейлері 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Ґотем».

Читати далі...
23 листопада 2018,  17:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Страхопудало повертається в новому промо-ролику 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Готем», який буде його фінальним сезоном.

Промо-ролик показує місто Готем 45 днів по тому, як він став нічийною землею. На екрані блимають кадри с Джеймсом (Бен МакКензі) і Брюсом (Давід Мазуз), а після цього з'являється Джонатан Крейн (Девід Ст. Томпсон) в повному костюмі Страхопудала зі своїми поплічниками, який розпинає чоловіка на хресті і каже страшним голосом з-під маски: «Беріть те, за чим ми прийшли. Вбивайте всіх, хто стає на вашому шляху. Покажіть цим дурням обличчя страху».

Дивіться також промо 5 сезону «Готем» з новим лиходієм Бейном, якого грає Шейн Вест. Прем'єра 5 сезону «Готема» відбудеться 3 січня.

15 листопада 2018,  20:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свіжому промо-ролику 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Готем» з'являється новий суперлиходій Бейн, якого грає зірка фільму «Поспішай кохати» і серіалів «Нікіта» і «Салем» Шейн Вест.

Після того як Джеремайя Валеска (Камерон Монахен) влаштував в Готемі низку вибухів, підірвав міст і відрізав місто від решти світу, Готем перейшов у руки злочинців. Джеймс (Бен МакКензі) говорить Барбарі (Ерін Річардс), що він намагається вберегти місто від падіння, на що вона відповідає йому, що вже занадто пізно. Екко (Франческа Рут-Додсон) з'являється в ролику у яскравому клоунському гримі, в якому вона нагадує Харлі Квінн, у Селіни (Камрен Бікондова) тепер котячі очі, а Брюс (Давід Мазуз), всупереч напруженій ситуації у місті, готовий битися і вірить, що ще є надія.

Прем'єра фінального сезону «Готема» відбудеться 3 січня.