Новини, в яких згадується Емма Макі

1 жовтня 2023,  17:44 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Так, сьогодні 1 жовтня, вересень позаду, проте з приходом осені й початком нового навчального року ви могли пропустити 5 цікавих серіалів, які точно варті вашої уваги. Як, наприклад, фінальний сезон «Сексуальної освіти», спін-оф «Хлопаків» чи «Ранкове шоу» з Еністон та Візерспун. А полоскотати нерви вас змусять нові серії «Американської історії жахів».

Читати далі...
16 липня 2023,  15:54 | Новини серіалів

Отіс вирішує почати навчання у новому коледжі, розкривши усім свою головну таємницю, як показує свіжий тизер хітової молодіжної драмеді від Netflix «Сексуальна освіта», фінальний сезон якої вийде 21 вересня.

Читати далі...
28 червня 2023,  02:51 | Кастінг

Головні ролі у супергеройському екшені «Супермен: Спадщина» виконають актор Девід Коренсвет та зірка хітового серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» Рейчел Броснахен.

Читати далі...
5 квітня 2023,  17:27 | Новини фільмів

Мережу підірвав новий тизер-трейлер очікуваної комедії режисерки Грети Гервіг «Барбі», де Барбі та Кена втілять номінанти на премію «Оскар» Марго Роббі і Раян Ґослінг. А компанію їм складуть багато відомих голлівудських акторів.

Читати далі...
20 серпня 2022,  11:50 | Новини серіалів

На честь старту зйомок наступного сезону хітового серіалу «Сексуальна освіта» стримінгова платформа Netflix поділилася невеликим тизером та першими фотографіями, які розкривають, що до акторського складу серіалу приєднався зірка ситкому «Шіттс Крік» Ден Леві.

Читати далі...
27 квітня 2022,  23:11 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. Pictures вирішила підняти наш настрій, поділившись у соцмережах першим кадром свого очікуваного фільму «Барбі», головну роль у якому виконає зірка «Загону самогубців» та «Хижих пташок» Марго Роббі.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Смерть на Нілі»
Еркюль Пуаро та вбивство у медовий місяць
9 квітня 2022,  22:56 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху детективної кінокартини «Вбивство у "Східному експресі"», що вийшла на великі екрани в 2017 році, режисер та виконавець головної ролі Кеннет Брана не марнував часу і практично відразу вирішив зняти її сиквел, другу пригоду свого видатного детектива Еркюля Пуаро, але цього разу замість подорожі в шикарному потягу під час снігової бурі на нього чекав багатий круїз річкою Ніл. Незмінним залишилося лише те, що йому знову доведеться зайнятися розслідуванням заплутаного вбивства, підозрюваними у якому є практично всі пасажири. Як казав інший відомий детектив, гра почалася…

Читати далі...
11 червня 2021,  13:13 | Статті

Представляємо офіційний український трейлер історичного фільму «Ейфель» режисера Мартіна Бурбулона, в головних ролях – Ромен Дюріс і Емма Маккей. Прем'єра епічної романтичної картини «Ейфель» запланована восени 2021-го року тільки в кінотеатрах.

Читати далі...
19 грудня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Детективна стрічка «Смерть на Нілі» від режисера Кеннета Брани повинна була вийти на великі екрани 17 грудня, але в зв'язку з тим, що кінотеатри працюють зараз лише на 50%, а в деяких країнах вони і зовсім закриті через локдаун, її вирішили знову перенести на цей раз на 2021 рік.

Читати далі...
22 серпня 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вас напевно заінтригував любовний трикутник у втіленні Галь Гадот, Армі Гаммера та Емми МакКей, який нам представив перший трейлер детективної стрічки «Смерть на Нілі». Давайте розберемося, кого ця трійця тут грає.

Читати далі...
20 серпня 2020,  21:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот, Армі Гаммер і Емма МакКей опиняються в смертельному любовному трикутнику в першому трейлері детективної стрічки «Смерть на Нілі», яка є сиквелом «Вбивства у Східному експресі».

Читати далі...
19 серпня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний детектив Еркюль Пуаро у втіленні Кеннета Брани готовий розслідувати наступний заплутаний злочин в трейлері кінострічки «Смерть на Нілі», яким щойно поділилася компанія 20th Century Studios.

Читати далі...
12 лютого 2020,  14:22 | Новини серіалів

У понеділок компанія Netflix оголосила про продовження свого хітового молодіжного серіалу «Статеве виховання» на 3 сезон за допомогою цікавого тизера за участю директора Гроффа.

В даному відео директор Грофф (Алістер Петрі) приміряє на себе роль історика-мистецтвознавця, який проводить нам екскурсію «вишуканою галереєю» портретів з персонажами школи «Мундейл». На стінах ми можемо побачити портрети (вони ж постери 2 сезону) Отіса (Ейса Баттерфілд), Мейв (Емма МакКей), Еріка (Ншуті Гатва), Адама (Коннор Суінделлс) та Еймі (Еймі Лу Вуд), а наприкінці Грофф представляє портрет сексолога доктора Джин Мілберн (Джилліан Андерсон) і, зупинившись біля спільної картини Еріка і Адама, задається питанням, що ж чекає на них у майбутньому. Дізнаємося в новому сезоні.

Дата прем'єри 3 сезону драмеді «Статеве виховання» поки не повідомляється, але вона запланована на 2021 рік. Так що запасаємося терпінням і поки передивляємося 1 і 2 сезони.

17 січня 2020,  16:07 | Новини серіалів

Сьогодні, 17 січня, на стримінговому сервісі Netflix повертається популярний молодіжний серіал «Статеве виховання» з новими любовними проблемами, на честь чого в мережі з'явився його романтичний фінальний трейлер.

Слоган 2 сезону нагадує нам, що «життя буває важким, а кохання безладним». Зараз у сором'язливого старшокласника Отіса (Ейса Баттерфілд) все добре з його дівчиною Олою (Патрісія Еллісон), і вони готуються вперше зайнятися сексом, як раптом його світ перевертається з поверненням в школу його подруги Мейв (Емма МакКей), яка попрощалася з рожевим волоссям і стала шатенкою. Мейв закохана в Отіса і тримає це в таємниці, але, за порадою близької подруги, готується зізнатися йому в своїх почуттях. Як же він відреагує?

Настрій у фінальному трейлері 2 сезону задає пісня співака Haddaway «What Is Love?», адже саме в цьому питанні і намагаються розібратися наші герої.

7 січня 2020,  19:09 | Новини серіалів

Життя важке. Кохання безладне. Але безлад це нормально. Компанія Netflix нарешті поделилася офіційним трейлером 2 сезону свого популярного підліткового серіалу «Статеве виховання».

У нових серіях на незграбного старшокласника Отіса (Ейса Баттерфілд) очікує ще більше незграбних любовних пригод. Йому доведеться справлятися зі своїми нещодавно виявленими сексуальними прагненнями, щоб його відносини з Олою (Патрісія Еллісон) розвивалися, а також розібратися зі своїми напруженими відносинами з подругою Мейв (Емма МакКей), яка раптом стала брюнеткою. Тим часом його мама Джин (Джилліан Андерсон) вирішує зайнятися сексуальною освітою в школі, що ставить Отіса в незручне становище, а хворі учні звертаються до нього за порадою щодо хламідіозу і діляться занадто відвертими історіями.

Також трейлер розкрив, що прем'єра 2 сезону серіалу «Статеве виховання» відбудеться вже наступного тижня, 17 січня.