Оновлення, в яких згадується Саллі Гокінс

10 листопада 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова істота, народжена фантазією Гільєрмо дель Торо, показує свої ікла в третьому трейлері фентезі «Форма води».

«Форма води» переносить нас в США часів Холодної війни, де в секретній лабораторії досліджують загадкову підводну істоту (Даг Джонс). У цій лабораторії працює німа прибиральниця Еліза (Саллі Хокінс), і вона знаходить спосіб подружитися з бранцем. Одного разу разом зі своєю колегою Зельдою (Октавія Спенсер) вона наважується викрасти істоту з лабораторії й відпустити на свободу, але по їх сліду тут же кидається жорстокий голова лабораторії Стрікленд (Майкл Шеннон).

На вихідних «Форма води» отримала премію Hollywood Film Awards 2017. Українська прем'єра фільму очікується 22 лютого 2018 року.

15 вересня 2017,  16:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий трейлер фентезійної мелодрами «Форма води», яку зняв творець «Лабіринту Фавна» і «Хеллбоя» Гільєрмо дель Торо. Ця історія про глухоніму жінку Елізу (Саллі Хокінс), яка працює у часи Холодної війни в надсекретній урядовій лабораторії. Одного разу туди привозять незвичайний «об'єкт дослідження» (Даг Джонс), і зустріч з ним кардинально змінює її життя. Еліза задумує звільнити його з полону, але керівник лабораторії (Майкл Шеннон) починає її підозрювати.

Через схожість істоти з «Форми води» з Ейбом з «Хеллбоя», якого також зіграв Джонс, вже з'явилася теорія, що це якийсь секретний приквел. Чи це правда, дізнаємося в лютому 2018 року.

5 вересня 2017,  16:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Fox Searchlight поділилася інтригуючим дебютним фрагментом фентезійного фільму Гільєрмо дель Торо «Форма води». Відео показує, як німа героїня Саллі Гокінс, яка працює прибиральницею в надсекретній лабораторії, торкається щойно привезеної камері, наповненої каламутною водою... і звідти їй відповідає загадкова водна істота (Даг Джонс).

Повноцінний трейлер кінокартини, де також знялися Майкл Шеннон, Октавія Спенсер та Майкл Стулбарг, які з'являються в даному фрагменті, дивіться тут.

21 липня 2017,  02:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов неземний трейлер драматичного фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яке розповість про любов німої жінки Елізи (Саллі Гокінс) та невідомої водної істоти (Даг Джонс), що вивчається людьми в надсекретній урядовій лабораторії, де вона працює прибиральницею. Чим ближче вона знайомиться з ним, тим сильніше стає їх зв'язок, але одного разу глава лабораторії вирішує, що для детального вивчення істоти, її потрібно вбити й провести розтин. І тоді Еліза вирішується на відчайдушний крок.

Українська прем'єра нової кінокартини від режисера «Лабіринту Фавна», де також зіграли Майкл Шеннон, Октавія Спенсер і Майкл Стулбарг, очікується в лютому 2018 року.

31 травня 2017,  01:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2» одразу в українському дубляжі! Кумедний ведмедик повертається разом зі своїми друзями для нових пригод у Лондоні, де знайшов свій новий дім. Компанію на екрані йому знову складуть Г'ю Бонневілль,Саллі Хокінс, Джулі Волтерс, Пітер Капальді та Джим Бродбент, а також трейлер представляє нових персонажів у виконанні Г'ю Гранта й Брендана Глісона.

В українські кінотеатри комедія режисера Пола Кінга, який зняв першу частину пригод Паддінгтона, прибуде 18 січня 2018 року.

12 квітня 2017,  15:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося зворушливий трейлер біографічної драми «Моді», яка розповідає неймовірну історію кохання між скупим риботорговцем Евереттом і його економкою-художницею Моді, чиї руки скалічила хвороба. Її любов до життя підкорює самотнього холостяка, і з його допомогою жінка стає всенародно улюбленою художницею.

Головні ролі тут виконали оскаровские номінанти Саллі Хокінс та Ітан Хоук, чий дует підкорив критиків.