Новини фільмів, в яких згадується Саллі Гокінс

11 липня 2023,  19:45 | Новини фільмів

Наприкінці року нас чекає прем'єра фентезійного мюзикла «Віллі Вонка», головну роль в якому виконає зірка фільмів «Дюна» і «Маленькі жінки» Тімоті Шаламе. А поки що дивіться його перший дубльований трейлер.

Читати далі...
27 січня 2021,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте нову кіноверсію принцеси Діани! Минулого року в цьому образі публіку підкорювала актриса Емма Коррін в серіалі «Корона», а тепер прийшла черга Крістен Стюарт, яка зіграє легендарну принцесу в кінострічці «Спенсер».

Читати далі...
24 квітня 2019,  04:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Людство об'єднується з Ґодзіллою, щоб прогнати банду гігантських монстрів, у фінальному українському трейлері науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів».

Продовження фільму «Ґодзілла» покаже героїчні зусилля кріптозоологічного агентства «Монарх», чиї хоробрі вчені намагаються знайти спосіб стримати гігантських монстрів, що напали на наш світ і бажають його знищити. Щоб перемогти Мотру, Родана і ультимативного кайдзю Кінга Гідору, який їх очолює, вчені вирішують викликати Ґодзіллу. Він покаже їм, хто є справжнім королем монстрів.

В український прокат фантастика Майкла Догерті, де зіграють Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Чарльз Денс, Чжан Цзиі, Бредлі Вітфорд і Кайл Чандлер, вийде напередодні літа, 30 травня.

18 березня 2019,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви напевно звернули увагу на те, як гігантські монстри випромінюють світло в трейлерах пригодницької наукової фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», і новий ТВ-ролик пояснює, чому вони це роблять.

Читати далі...
11 грудня 2018,  00:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий український трейлер наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», який показує масштабні руйнування, спровоковані доісторичними монстрами, що розбушувалися.

Слідуючи за подіями фільмів «Ґодзілла» і «Конг: Острів черепа», третя глава франшизи «Ґодзілла: Король монстрів» зведе Ґодзіллу з одними з найвідоміших монстрів в історії популярної культури. Стрічка розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати гігантських монстрів. На цей раз проти потужного Ґодзілли виступають Мотра, Родан і ультимативний кайдзю триголовий монстр Кінг Гідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися в масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти в сторону і намагатися не загинути.

Українські глядачі зможуть побачити науково-фантастичний бойовик «Ґодзілла: Король монстрів», де зіграли Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Кайл Чандлер і Чарльз Денс, на великому екрані з 30 травня 2019 року.

28 листопада 2018,  23:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив новий міжнародний трейлер науково-фантастичної картини «Ґодзілла: Король монстрів», який є скороченою версією офіційного трейлера, представленого влітку на Comic-Con.

«Ґодзілла: Король монстрів» буде продовженням фільму «Ґодзілла», який вийшов у 2014 році, і поверне на екрани секретну організацію Monarch, що займається вивченням гігантських доісторичних істот. На цей раз людство зіткнеться з новими монстрами Роданом, Мотрою і Гідорою, для боротьби з якими Ґодзілла повертається з далеких глибин.

Українська прем'єра сиквелу «Ґодзілли», головні ролі в якому виконають Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Кайл Чандлер, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Чжан Цзиі та Кен Ватанабе, переїхала з березня на 30 травня 2019 року.

4 серпня 2018,  02:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Арт-постер науково-фантастичного фільму «Ґодзілла: Король монстрів» показує протистояння Ґодзілли з гігантським монстром Кінгом Гідорою, у якого є три зубасті голови.

Читати далі...
16 січня 2018,  17:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри романтичного фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води» залишилося всього два дні, нагадує український ТБ-ролик.

Фільм, який отримав 2 «Золотих глобуса», розповідає історію німої прибиральниці Елайзи (Саллі Хокінс), яка за часів Холодної війни працює в надсекретній американській лабораторії. Одного разу в лабораторію привозять новий об'єкт — істоту-амфібію (Даг Джонс), яку хочуть використати в космічній гонці США та СРСР, і у самотньої Елайзи зав'язуються з цією істотою теплі стосунки.

Купуйте квитки на «Форму води» на нашому сайті. У кіно з 18 січня.

6 січня 2018,  20:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка романтичного фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води» показує, як створювався складний грим його головного героя.

«Форма води» є незвичайною історією кохання німої прибиральниці секретної урядової лабораторії Елізи (Саллі Хокінс) та Людини-амфібії (Даг Джонс), яку тримають в цій лабораторії для дослідів. Щоб перетворити Джонса на його персонажа, команда фільму щодня витрачала по три години, але він каже, що це дрібниці, порівняно з іншими його героями з картин дель Торо: «Хеллбой» і «Хеллбой 2».

Дивимося український трейлер «Форма води». Фільм номінований на 7 «Золотих глобусів» і вийде в прокат 18 січня.