Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джон КаннингэмJohn Cunningham

Джон Каннингэм / John Cunningham
Родился 22 июня 1932; Auburn, New York, USA
50%
0
50%
0

Фильмография

Голубая кровь (2010) ... Preston Rorke
Хорошая жена (2009) ... Gene Osterman
Купидон (2009) ... Grayson Davis
Кашемировая мафия (2008) ... Dan Brooks
Ущерб (2007) ... Senior Law Partner
Каста воинов (2007) ... J.J. Tierney
Студия 30 (2006) ... Paul
Серебряные колокольчики (2005) ... Sylvester Rheinback
11 сентября: Время испытаний (2003) ... Secretary of Defense Donald Rumsfeld
Любовь с уведомлением (2002) ... Justice of the Peace

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...