Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фильмография Каролин Генцков

Фильмография: Актер
Fast perfekt verliebt (2019)
Ewa
Winterjagd (2017)
Frühling hoch zwei (2017)
Kiki Baumann
Frühling in anderen Umständen (2017)
Kiki Baumann
Frühling ganz Ohr (2017)
Kiki Baumann
Shakespeares letzte Runde (2016)
Julia
Hundertmal Frühling (2016)
Kiki Baumann
Zeit für Frühling (2016)
Kiki Baumann
Кошмар (2015)
Der Nachtmahr
Tina
Taxi (2015)
Prostitute
Frühling zu zweit (2015)
Kiki Baumann
Frühlingsgeflüster (2014)
Kiki Baumann
Frühlingsgefühle (2013)
Kikki Baumann
Frühlingskinder (2013)
Kiki Baumann
Der große Schwindel (2013)
Rieke
Wunschkind (2012)
Carolin Kayser / Jasmin Kayser
Последние следы (2012)
Die letzte Spur
Nadine Vössler
Весна для начинающих (2012)
Frühling für Anfänger
Kiki Baumann
Zivilcourage (2010)
Jessica
Штутгартское убийство (2009)
SOKO Stuttgart
Yasmin Fleck
Keine Angst (2009)
Melanie ...В титрах Carolyn Sophia Genzkow
Горный врач (2008)
Der Bergdoktor
Barbara Jentsch
Am Ende des Schweigens (2006)
Ricarda Hoffmann
Криминалист (2006)
Der Kriminalist
Jessy
Криминальный кроссворд (2001)
SOKO Leipzig
Amanda Kling
Береговая охрана (1997)
Küstenwache
Kira Laren
Спецотряд «Кобра» (1996)
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
Sonja Westfeld
Stubbe - Von Fall zu Fall (1995)
Lilly
Сильная группа (1994)
Ein starkes Team
Alexa
Белла Блок (1994)
Bella Block
Jette Albrecht
Инспектор Кресс (1977)
Der Alte
Sabrina Ried
Место преступления (1970)
Tatort
Anna Feil