Новини, в яких згадується Джон Легуізамо

14 жовтня 2022,  07:05 | Новини фільмів

Якщо вам набридли нудні й одноманітні різдвяні мелодрами, які американські кіностудії штампують на свята, то спеціально для вас взимку в український прокат вийде нестандартне різдвяне кіно захопливий трилер «Люта нічка», щедро приправлений екшеном та чорною комедією.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Енканто: Світ магії»
Діснеївське свято з колумбійською душею
21 грудня 2021,  21:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Студію Disney в останні роки неодноразово звинувачують у відсутності нових ідей, враховуючи її активне виробництво нескінченних сиквелів успішних франшиз, а також рімейків та приквелів культових мультфільмів, але це не зовсім справедливо, адже, по-перше, ті сиквели, рімейки та приквели найчастіше виходять просто відмінними, а, по-друге, студія активно втілює нові ідеї та історії у своїх анімаційних картинах. Залишивши класичні казки позаду (для рімейків), мультиплікатори Walt Disney Animation Studios вирішили відправити дітей та дорослих у подорожі різними країнами, надихаючись в останні роки культурами Полінезії, де ми нещодавно подорожували разом з Ваяною, Південною Азією, де відважна Рая зустріла останнього дракона, і, нарешті, Латинської Америки, а якщо конкретніше – Колумбії, де і відбуваються події нового мультфільму діснеївського «Енканто: Світ магії», наповненого добротою, яскравими фарбами, танцювальними піснями та сімейною магією.

Читати далі...
20 лютого 2020,  18:18 | Новини фільмів

Представляємо український трейлер кримінального трилера «Нічний портьє», головні ролі в якому виконують зірка фантастики «Першому гравцю приготуватися» Тай Шерідан і зірка детектива «Ножі наголо» Ана де Армас.

Нічний портьє Барт Бромлі (Шерідан) — дуже розумний хлопець-аутист. Під час його зміни вбивають жінку, і Барт стає головним підозрюваним. Коли поліцейське розслідування закінчується, Барт встановлює особистий зв'язок з прекрасною гостею готелю на ім'я Андреа (Армас), але незабаром розуміє, що повинен зупинити справжнього вбивцю, перш ніж вона стане наступною жертвою.

Також у фільмі Майкла Крістофера знялися лауреатка премії «Оскар» Гелен Гант та номінант на премію «Золотий глобус» Джон Легуізамо. Українська прем'єра трилера «Нічний портьє» відбудеться через місяць, 19 березня.

17 липня 2019,  19:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер комедійного фільму для всієї родини «Ігри з вогнем», де колишній реслер Джон Сіна стає пожежником, який повинен наглядати за трійцею непосидючих дітей.

На новорічні канікули групі відважних пожежників доведеться зібрати волю в кулак. Адже перед ними загроза найвищого ступеня троє нестримних дітей, які дуже люблять бешкетувати і гратися з вогнем. І поки вони не знайшли їхніх батьків, пожежники повинні навчитися бути хорошими няньками для цих бісенят.

Українська прем'єра комедії «Ігри з вогнем», де компанію Сіні складуть Бріанна Гілдебранд, Джуді Грір, Джон Легуізамо і Кіген-Майкл Кі, відбудеться 7 листопада.

7 липня 2019,  01:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте зірку хітової аргентинської мильної опери «Дикий ангел» Наталію Орейро? Вона виконає головну жіночу роль у новому багатосерійному детективному трилері «Гіпно».

Читати далі...
6 липня 2019,  15:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Подорослішали» Яра Шахіді і Чарльз Мелтон з «Рівердейла» закохуються в Нью-Йорку в сучасній американській історії кохання «Сонце також зірка», яку зняла режисер Рі Руссо-Янг.

Читати далі...
5 липня 2016,  14:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До выхода «Ледникового периода: Курс на столкновение» в украинский прокат осталось чуть больше недели, поэтому самое время ознакомиться с 20 интересными фактами о данном мультфильме.

Читати далі...
19 лютого 2016,  09:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Экшен «Джон Уик 2» переименовали в «Джон Уик: Глава вторая», и вместе с новым названием была подтверждена дата выхода фильма на большие экраны.

Читати далі...