Новини, в яких згадується Адольф Гітлер

5 вересня 2019,  14:56 | Новини фільмів

На днях кінокомпанія незалежного американського кіно FoxSearchlight поділилася офіційним трейлером сатиричної картини «Кролик Джоджо», яку зняв режисер блокбастера «Тор: Рагнарок» Тайка Вайтіті.

Головним героєм нового творіння Вайтіті виступає 10-річний німецький хлопчик Джоджо (Роман Гріффін Девіс), над яким насміхаються його однолітки. Щоб не бути самотнім, він придумує собі друга, який зовні є копією Адольфа Гітлера (Вайтіті). Одного разу життя хлопчика перевертається, коли він дізнається, що його мати Розі (Скарлетт Йоханссон) ховає на горищі їхнього будинку єврейську дівчинку Ельзу (Томасін МакКензі).

У світовий прокат сатирична комедія «Кролик Джоджо» вийде у жовтні. Поки невідомо, чи добереться вона до українських кінотеатрів.

24 листопада 2017,  22:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший Доктор помилково опиняється в ТАРДІС Дванадцятого в новому фрагменті майбутньої різдвяної серії фантастичного серіалу «Доктор Хто».

У даній серії Дванадцятий Доктор (Пітер Капальді), який все ще відмовляється перетворюватися, відправиться в свою фінальну пригоду з Першим Доктором (Девід Бредлі). Фрагмент показує незадоволену реакцію Першого на сучасну ТАРДІС, а компанію їм в цій сцені складає певний Капітан, дуже схожий на Адольфа Гітлера. Грає його Марк ГейтіссШерлок»).

Дивимося трейлер різдвяного спецвипуску «Доктор Хто», який вийде на екрани 25 грудня.

29 вересня 2017,  18:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася новим трейлером очікуваного байопіку «Темні часи», де Гері Олдман втілює легендарного Вінстона Черчілля. Відео показує, як король Георг VI (Бен Мендельсон) особисто запрошує Черчілля очолити уряд, а новоспечений прем'єр зі своєю дружиною Клементиною (Крістін Скотт Томас) піднімає келих шампанського за те, щоб «не облажатися». Але настає Друга світова війна, і Черчілль відкидає жарти в сторону, щоб дати відсіч Адольфу Гітлеру.

Про те, як фільм Джо Райта та гра Олдмана підкорили критиків, читайте тут. У кіно «Темні часи» вийдуть в січні.

13 липня 2017,  18:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер байопіку про Вінстона Черчілля «Темні часи», де головну роль виконує Гері Олдман. У 1940 році Черчілль був не першим вибором Великобританії на пост прем'єр-міністра, але під час війни з Адольфом Гітлером він виявився найкращою людиною для того, щоб об'єднати націю в боротьбі за свою свободу. Компанію Олдману тут складають Лілі Джеймс, Бен Мендельсон, Крістін Скотт Томас та Стівен Діллейн.

В українські кінотеатри кінокартина Джо Райта, яку вже можна вважати однією з основних претенденток на «Оскар», вийде 25 січня 2018 року.