Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

David Rysdahl

50%
0
50%
0

Фильмография

Repo (2020) ... Michael
Девять дней (2020) ... Mike
The Ghost of Hank Williams (2019) ... Night Manager
The Family (2019) ... Jeff Sharlet
Мёртвые свиньи (2018) ... Sean Landry
Easy 8 (2018) ... Gus
Bluebird (2017) ... актер
Runaways (2017) ... Corey
The Revival (2017) ... Eli
Diwal'oween (2017) ... сценарист (дополнительные диалоги)

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...