Біографія Яни Кошкіної

Народилася 22 квітня 1990; Ленінград, СРСР (Санкт-Петербург, Росія)
Зріст: 174 см
Освіта: Академія театрального мистецтва

Біографія Яни Кошкіної

Яна Кошкіна – молода перспективна актриса з ефектною зовнішністю. Дівчина зіграла безліч епізодичних ролей, проте популярність їй принесла роль Сніжани в ситкомі «ЧОП». Поєднує акторську діяльність із заняттями гімнастикою та модельним бізнесом.

Яна Кошкіна з'явилася на світ у квітні 1990 року в Ленінграді. У дитинстві вона професійно займалася спортом: з 4 років займалася художньою гімнастикою, успішно здала нормативи на майстра спорту, а також якийсь час серйозно займалася синхронним плаванням.

Ще в шкільні роки дівчина дебютувала в серіалі «ОБЖ», з'явившись на екранах під власним ім'ям. Грати на камеру їй сподобалося, тому коли постало питання, вступати в фізкультурну академію Лесгафта або в Академію театрального мистецтва, Яна вибрала другий варіант, і наступні чотири роки навчалася в майстерні заслуженого актора Арвида Зеланда, паралельно підробляючи фотомоделлю. Закінчивши університет, Яна переїхала до столиці.

Перебравшись до Москви, дівчина почала активно ходити по кастингах. І незабаром зусилля дали перші плоди: незабаром вона з'явилася в епізодах серіалів «Дорожній патруль», «Слово жінці», «Прокинемося разом». Ці проекти не отримали широкого відгуку, зате дали Яні необхідний поштовх і впевненість в своїх силах. У цей період актриса також з'явилася в 11 сезоні «Вулиці розбитих ліхтарів» (епізод «Зустріч в кіно»).

Вже скоро вона брала участь в зйомках гучних проектах ТНТ, хоча ролі як і раніше були третьорядними і не виходили на рамки одного епізоду. Це і сенсаційний серіал «Інтерни», де Яна зіграла Юлю, подругу героїні Христини Асмус; і ситком «Кухня», що оповідає про життя ресторану під шефством Віктора Баринова у виконанні Дмитра Назарова, і відомі «Дружба народів» та «Студія 17».