Новини фільмів, в яких згадується Шахаді Райт Джозеф

3 липня 2019,  16:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джон Фавро і каст очікуваного діснеївського рімейка «Король Лев» розповідають в закулісному відео про те, як вони створювали нову версію улюбленого мультфільму за допомогою сучасних технологій.

Читати далі...
28 березня 2019,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двійники нападають в новому локалізованому ТБ-ролику фільму жахів Джордана Піла «Ми», який виходить в український прокат завтра, 28 березня.

«Ми» слідує за звичайною американською сім'єю, яка влітку відправляється на море. Аделаїда та Гейб Вілсони (Люпіта Ніонго і Вінстон Дьюк) хочуть провести спокійну відпустку разом зі своїми дітьми Зорою та Джейсоном (Шахаді Джозеф Райт і Еван Алекс), але спогади про жахливий випадок з дитинства не відпускають Аделаїду. І раптом посеред ночі перед їхнім будинком з'являється четвірка людей, одягнених в червоні комбінезони. Вони проникають в будинок Вілсонів, і ті з жахом бачать, що незвані гості схожі на них як дві краплі води. Тільки виглядають зовсім божевільними...

Чому нове творіння Піла є однією з найкращих оригінальних картин 2019 року, читайте в нашій рецензії на фільм «Ми».

4 березня 2019,  16:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімейний відпочинок на узбережжі приймає моторошний оборот у розширеному українському ТБ-ролику драматичного трилера «Ми» від володаря премії «Оскар» Джордана Піла.

Нова картина режисера хітового фільму «Пастка» розповість історію однієї родини. Подружжя Аделаїда і Гейб Вілсони (Лупіта Ніонго і Вінстон Д'юк) вирушають у відпустку разом зі своїми дітьми (Шахіді Райт Джозеф і Еван Алекс) до рідного містечка Аделаїди, де вона провела своє дитинство. Але по прибуттю туди жінка починає помічати, що навколо відбуваються страшні речі, а одного разу вночі перед їхнім будинком з'являється дивна сім'я із чотирьох чоловік, які приносять з собою справжній кошмар.

Українська прем'єра трилера «Ми» відбудеться наприкінці місяця, 28 березня.

5 лютого 2019,  16:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal представила в рамках Супербоула новий моторошний ТБ-ролик свого майбутнього трилера «Ми», який створений, щоб викликати кошмари.

Нова картина володаря премії «Оскар» Джордана Піла, який зняв гучний фільм «Пастка», почнеться з того, що молода подружня пара Аделаїда та Гейб Вілсони (Лупіта Ніонго та Вінстон Д'юк з супергеройського екшену «Чорна пантера») відправляються разом зі своїми дітьми (Шахаді Джозеф Райт, Еван Алекс) в рідне містечко Аделаїди у відпустку. Але сімейна ідилія переривається посеред ночі появою перед їх будинком чотирьох незнайомців в дивних костюмах і масках, які стануть для Вілсонів їх найгіршим кошмаром.

Дивіться також український трейлер трилера «Ми». У кіно з 28 березня.

26 грудня 2018,  16:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер хітового горор-трилера «Пастка» Джордан Піл представляє новий соціальний кошмар під назвою «Ми», чий перший трейлер вийшов на Різдво.

Події фільму «Ми» розгортаються в наш час на тлі знаменитого узбережжя Північної Каліфорнії і показують володарку премії «Оскар» Люпіту Ніонго в ролі Аделаїди Вілсон, жінки, яка повертається додому з чоловіком Гейбом (Вінстон Дьюк з «Чорної пантери») та двома дітьми (Шахаді Джозеф Райт, Еван Алекс) для ідилічної літньої відпустки. Але одного разу вночі вони бачать перед будинком чотирьох схожих на них людей, які одягнені в однаковий одяг і не збираються нікуди йти.

У світовий прокат трилер «Ми», де також знялися зірка серіалу «Оповідь служниці» Елізабет Мосс та Яхья Абдул-Матін II з «Аквамена», вийде навесні, 14 березня. Поки невідомо, чи покажуть новий фільм Піла в українських кінотеатрах.