Новини, в яких згадується Алекса Дейвіс

Рецензія на фільм «Мамма Mia! 2»
По стопах своєї матері
9 серпня 2018,  00:03 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2008 році екранізація популярного мюзиклу «Мамма Міа!» з легендарними хітами групи ABBA та іменитим акторським складом зібрала в світовому прокаті 615 мільйонів доларів, що на той час зробило її найприбутковішим фільмом-мюзиклом всіх часів. І через 10 років герої, що полюбилися нам, нарешті повертаються на великий екран, щоб знову повідати незабутню, яскраву й емоційну історію про літо, сонце, море, пригоди і справжню любов у фільмі «Мамма Міа! 2».

Читати далі...
16 травня 2018,  14:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal опублікувала першу фічуретку мюзиклу «Mamma Mia! 2», яка розповідає про зйомки музичного номера «When I Kissed the Teacher», що знайомить нас з молодим складом групи Donna and the Dynamos.

Актриса Лілі Джеймс, яка грає Донну (Меріл Стріп) в молодості, розкриває, що пісня «When I Kissed the Teacher» буде відкривати мюзикл «Mamma Mia! 2». Події цього епізоду, в яких також беруть активну участь Алекса Дейвіс (Розі) і Джессіка Кінен Вінн (Таня), відбуваються в випускному залі в Оксфорді в 1979 році. Дівчата вирішують випустити з гуркотом, заспівавши й станцювавши перед вчителями і одногрупниками, та заразити їх і глядачів своєю Girl Power (Сила Дівчат).

Дивіться повний фрагмент «When I Kissed the Teacher», де з'являється один з учасників групи ABBA. У кіно «Mamma Mia! 2» увірветься 9 серпня.

10 травня 2018,  22:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент очікуваного мюзиклу «Mamma Mia! 2» відправляє нас в 1979 рік і показує незабутній випуск Донни з університету.

Читати далі...
3 січня 2018,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures вирішила порадувати шанувальників мюзиклу «Mamma Mia!» новорічним привітанням за участю зірки сиквелу Лілі Джеймс.

У фільмі «Mamma Mia! Here We Go Again» Джеймс втілить молоду Донну, яку в оригіналі зіграла Меріл Стріп. Ролі її найкращих подруг Розі і Тані в молодості, з якими Донна заснувала свою музичну групу «Donna and the Dynamos», дісталися Алексі Дейвіс та Джессіці Кінен Вінн, які також з'являються в даному промо-ролику.

Дивимося перший трейлер «Mamma Mia! Here We Go Again». У кіно мюзикл прибуде цього літа.