Новини, в яких згадується Моника Митчелл

7 листопада 2019,  17:47 | Новини фільмів

Після святкового фільму «Обмін принцес» Ванессі Гадженс так сподобалося зніматися у різдвяних романтичних комедіях, що в цьому році вона вирішила це повторити, зігравши головну роль в кінокартині «The Knight Before Christmas».

Різдвяний фільм «The Knight Before Christmas» («Лицар перед Різдвом») розповість про сучасну дівчину Брук (Гадженс), яка є розумною і доброю вчителькою природознавства у школі, але вже давно розчарувалася в коханні. Одного разу вона зустрічає середньовічного лицаря сера Коула (Джош Вайтхаус), якого в наш час відправляє зла чаклунка, і поки Брук допомагає лицарю пізнати наш світ, у них з'являються романтичні почуття одне до одного.

Прем'єра нової мелодрами від режисера Моніки Мітчелл, яка зняла фільми «Королівський Новий рік», «Різдвяна радість» та «Різдвяний контракт», на стримінговому сервісі Netflix відбудеться 21 листопада.

28 листопада 2018,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки популярного молодіжного серіалу «Школа виживання» Хіларі Бертон, Роберт Баклі, Денніл Еклс та Ентвон Теннер готуються до Різдва в трейлері романтичного фільму «Різдвяний контракт».

Головною героїнею «Різдвяного контракту» («The Christmas Contract») є молода жінка Джолі (Бертон), яка повертається додому в Луїзіану вперше після свого тяжкого розриву з Фостером (Гантер Бурк). Але коли Джолі дізнається, що її колишній привезе додому свою нову дівчину, її краща подруга Наомі (Еклс) пропонує Джолі прийти на щорічний різдвяний ярмарок з Джеком (Баклі), братом Наомі. Джолі, яка працює веб-дизайнером, не впевнена щодо цього плану, тому юрист Наомі створює різдвяний контракт, щоб кожен з них отримав щось корисне від цієї угоди: Джек погоджується прикинутися новим хлопцем Джолі, якщо вона допоможе йому зробити сайт для просування його нового роману. Але без їхнього відома різдвяний контракт виявляється чимось набагато більшим, ніж тим, на що вони підписалися.

Прем'єра нового святкового фільму Моніки Мітчелл, де також з'явиться і заспіває Тайлер Гілтон, який зіграв у «Школі виживання» Кріса Келлера, на американському телебаченні відбулася 22 листопада.

12 листопада 2018,  18:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Флеш» Даніель Панабейкер знялася у святковій мелодрамі «Різдвяна радість».

Фільм «Різдвяна радість» («Christmas Joy») розповість історію Джой Голбрук (Панабейкер). Вона працює дослідником корпоративного ринку і прагне отримати підвищення у своїй фірмі. Але коли президент компанії нарешті звертає увагу на її роботу, тітка Джой ламає ногу, і героїня кидає роботу та їде додому в містечко Крістал Фоллс, щоб допомогти тітці встати на ноги. В лікарні Джой зустрічає хлопця Бена Ендрюса (Метт Лонг з «Божевільних» і «Приватної практики»), в якого вона раніше була закохана. Спершу дівчина зосереджена виключно на допомозі своїй тітці, але поступово на тлі різдвяних свят у неї з Беном зав'язуються романтичні стосунки.

На американському телебаченні прем'єра фільму Моніки МітчеллКоролівський Новий рік») відбулася на початку місяця, 3 листопада.

17 серпня 2018,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хіларі Бертон, Денніл Еклс, Роберт Баклі та Ентвон Теннер возз'єдналися на знімальному майданчику свого нового проекту «Різдвяний контракт».

Читати далі...
17 червня 2018,  19:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишні мешканці Три Гілла готуються до спільного Різдва: Гіларі Бертон, Денніл Еклс, Роберт Баклі і Ентвон Теннер зіграють разом у різдвяному фільмі «The Christmas Contract».

Читати далі...