Новини серіалів, в яких згадується Джералд МакРейні

6 серпня 2020,  17:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Секс у великому місті» Кім Кетролл, яка втілила незрівнянну Саманту Джонс, знову зіграє сильну і стильну героїню в новому американському серіалі «Filthy Rich» («Жахливо багаті»).

Читати далі...
15 травня 2019,  19:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Бог вирішує, хто увійде в наше життя, а я вирішую, хто в ньому залишиться». Зірка культового серіалу «Секс у великому місті» Кім Кетролл повертається на телебачення в новому серіалі «Filthy Rich», що нагадує «Династію», тільки з релігійним нальотом.

«Filthy Rich» («Жахливо багаті») буде сімейною драмою про впливову південну сім'ю, де багатство, влада і релігія стикаються в дусі мильної опери. Коли патріарх жахливо багатої родини Юджин Монро (Джералд МакРейні), відомий завдяки створенню дуже успішного християнського телеканалу, гине в авіакатастрофі, його дружина (Кетролл) і законна сім'я приходять в шок від новини про те, що у нього є троє позашлюбних дітей, усі з яких вписані в заповіт. І ніхто з них не зупиниться ні перед чим, щоб отримати свій шматок спадку.

Прем'єра серіалу «Filthy Rich», над яким працює режисер оскароносного фільму «Прислуга» Тейт Тейлор, відбудеться пізніше в 2019 році.