Новини, в яких згадується Карді Бі

1 листопада 2019,  16:05 | Новини фільмів

Після своєї невеликої ролі у фільмі «Шахрайки з Волл-стріт» американська реперка Карді Бі продовжує підкорювати великий екран, і її наступним проектом буде блокбастер «Форсаж 9».

На початку минулого тижня зірка франшизи «Форсаж» Він Дизель поділився в соцмережах новим закулісним відео, яке розкрило, що в дев'ятому розділі пригод гонщика Домініка Торетто і його сім'ї з'явиться Карді Бі. У відео Дизель відзначає, що «це вже 86-й день зйомок «Форсажа 9» і останній день зйомок у Великій Британії» і що вони з колегами «дуже втомилися, але продовжують важко працювати», щоб зробити хороше кіно для своїх шанувальників.

В кінотеатри України «Форсаж 9» примчить 21 травня 2020 року.

5 жовтня 2019,  20:44 | Новини зірок

У п'ятницю, 4 жовтня, у мережі відбулася прем'єра нового кліпу Еда Ширана під назвою «South of the Border», компанію якому британцеві склали дві латиноамериканські співачки Каміла Кабейо і Карді Бі.

Музичне відео «South of the Border» було знято в дусі шпигунських фільмів про Джеймса Бонда і показує, як героя Ширана Тедді Фінгерса спокушає в барі фатальна красуня Скарлет Джонс (Алексіс Рен), підсипає йому снодійне і викрадає з-під його носа коштовне кольє. По її слідах йде Агент Ікс (Пол Кармірян), який відправляється до Мексики і крутить там роман з офіціанткою-шпигункою Маріпосою (Кабейо). В результаті Скарлет і Агент Ікс опиняються в полоні, де також з'являється Карді Бі. Чим все закінчується, дивіться самі.

Цього літа Ширана можна було побачити в образі самого себе у музичній мелодрамі Денні Бойла «Вчора», а Карді Бі зараз грає стриптизерку Даймонд у фільмі «Шахрайки з Волл-стріт».

10 вересня 2019,  18:04 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри кримінального фільму «Шахрайки з Волл-стріт», яка відбулася минулої суботи на кінофестивалі в Торонто, в мережу потрапили два нових кадри з героїнею Дженніфер Лопез.

Читати далі...
4 вересня 2019,  15:58 | Новини фільмів

Фінальний трейлер драматичного фільму «Шахрайки з Волл-стріт» показує акторок Дженніфер Лопез, Констанс Ву, Кеке Палмер і Карді Бі в образах стриптизерок, які затівають грандіозну аферу.

Фільм режисера і сценариста Лорін Скафарії, заснований на реальній історії, розповідає про молоду жінку Дестіні (Констанс Ву), яка вирішує заробити на життя і на догляд за своєю бабусею, влаштувавшись в стрип-клуб. Там вона зустрічає досвідчену стриптизерку Рамону (Дженніфер Лопез), і вони вирішують помститися своїм клієнтам з Волл-стріт, заволодівши їхніми кредитними картками.

В український прокат фільм «Шахрайки з Волл-стріт», де також знялися Джулія Стайлз та Лілі Рейнхарт, вийде наступного тижня, 12 вересня.

2 серпня 2019,  17:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез, Констанс Ву і Лілі Рейнхарт танцюють на пілоні та затівають масштабне пограбування в дубльованому трейлері кримінальної драми «Стриптизерки», режисером якої виступає Лорін Скафарія.

Фільм «Стриптизерки» заснований на реальних подіях, описаних в резонансній в статті Джессіки Пресслер. Він розповідає про групу жінок, серед яких стриптизерки і повії, що діяла за усталеною схемою вони вистежували чоловіка, який міг витратити великі суми грошей. Жінки влаштовували своїй жертві божевільний відпочинок, підмішуючи в напої наркотики. Вранці банківські картки чоловіків залишалися порожніми. Спільниці видурювали гроші з 2008 по 2014 рік, а суми, на які вони обкрадали своїх жертв, досягали 135 000 доларів.

В український прокат драма «Стриптизерки», де також знялися Джулія Стайлз, Кеке Палмер та популярна співачка Карді Бі, увірветься 12 вересня.

17 липня 2019,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стережіться, товстосуми з Уолл-стріт. Сьогодні прибув обіцяний трейлер кримінальної кінокартини «Стриптизерки», в якій Дженніфер Лопез, Констанс Ву, Лілі Рейнхарт, Кеке Палмер і Карді Бі засновують свою банду.

«Стриптизерки» слідують за командою метикованих колишніх працівниць стрип-клубу, які об'єднуються в банду, щоб помститися своїм клієнтам з Уолл-стріт, позбавивши їх великих сум. В основі цього фільму лежить реальна історія, описана в статті Джессіки Пресслер, яку в 2015 році опублікував журнал New York.

Українські глядачі зможуть побачити кінокартину режисера і сценариста Лорін Скафарії на великому екрані у вересні.

6 липня 2019,  16:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер трейлера драматичної картини «Hustlers», яким поділилася кінокомпанія STX Entertainment, оголошує свій зірковий акторський склад під пісню Карді Бі.

Читати далі...
19 квітня 2019,  21:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса і співачка Дженніфер Лопез підірвала соцмережі гарячою фотографією своєї нової героїні — стриптизерки Рамони, — яку вона зіграє в драмі «Hustlers» («Шахрайки»).

Читати далі...
24 березня 2019,  20:39 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова драматична картина «Hustlers» з Дженніфер Лопез у головній ролі зібрала зірковий жіночий склад, куди увійшли актриси Джулія Стайлз, Констанс Ву та Лілі Рейнхарт, а також популярна співачка Карді Бі.

Читати далі...