Новини серіалів, в яких згадується Кирран Джованни

5 грудня 2018,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 9 серії 2 сезону науково-фантастичного екшену «Чорна блискавка», яка буде фіналом його напівсезону.

Відео обіцяє дуже напружений і драматичний фінал, показуючи, як Джефферсон (Крес Вільямс) знаходиться на межі через те, що не може знайти Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), на яку полює небезпечна вбивця Каттер (Кірран Джованні). А в кінці Лінн (Крістін Адамс) говорить з кимось по телефону, імовірно з чоловіком, і запитує в нього, чи Дженніфер мертва, а після в сльозах випускає трубку з рук.

Серія «The Book of Rebellion: Chapter Two: Gift of the Magi» («Книга повстання: Глава друга: Подарунок волхвів») прибуде через тиждень, 12 грудня за українським часом.

28 листопада 2018,  18:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пірси відправляються на пошуки утікачки Дженніфер в промо-ролику 8 серії 2 сезону американського супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) розкрила свої сили Халілу (Джордан Келловей) і вирішила втекти разом із ним з дому. Джефферсон (Кресс Вільямс) звинувачує в цьому Аніссу (Нафіса Вільямс), але вона говорить батькові, що це він відштовхнув Дженніфер. Після Пірси об'єднуються, щоб повернути молодшу дочку і сестру додому. Тим часом Дженніфер і Халіл стикаються з розумною і сильною найманкою з британської розвідки Каттер (Кірран Джованні).

Серія під назвою «The Book of Rebellion: Chapter One: Exodus» («Книга повстання: Глава перша: Вихід») вийде на екрани 5 грудня за українським часом.