Новини, в яких згадується Ази Тесфай

23 березня 2021,  19:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився довгоочікуваним трейлером 6 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», який показує, що Лекс Лютор став суперсильним і має намір стерти нашу героїню (та інших супергероїв) з лиця Землі.

Читати далі...
19 березня 2021,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри шостого і фінального сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» телеканал The CW вирішив порадувати нас кадрами його дебютної серії, яка була знята ще до пандемії COVID-19.

Читати далі...
6 квітня 2020,  13:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 17 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», в якому Лекс Лютор збирається «знищити криптонців».

Читати далі...
23 березня 2020,  14:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» дозволяють розглянути Алекс в її альтернативному костюмі Супергьорл у повний зріст.

Читати далі...
16 березня 2020,  15:03 | Новини серіалів

Промо-ролик 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» обіцяє нам показати Алекс в ролі Супергьорл з альтернативної реальності.

Алекс (Кайлер Лі) використовує контактні лінзи від Obsidian, щоб відправитися у віртуальний Нешнл-Сіті, де вона приміряє на себе абсолютно новий образ. Тим часом Келлі (Азі Тесфай) допомагає Вільяму (Стаз Нейр) в його розслідуванні діяльності Лекса (Джон Крайєр), а Кара (Мелісса Бенойст) повинна впоратися з важкими новинами.

Прем'єра серії «Alex in Wonderland» («Алекс в Країні чудес»), режисеркою якої стала Таунія МакКірнан, відбудеться 23 березня за українським часом.

9 березня 2020,  19:08 | Новини серіалів

Сновидиця опиняється в центрі уваги маніяка в промо-ролику 15 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

На сусідку Нії (Ніколь Мейнс) нападає невідомий чоловік, який полює на Сновидицю. Сновидиця відмовляється піддаватися на його погрози і ставить себе на лінію вогню, щоб його зупинити. Тим часом Алекс (Кайлер Лі), Дж'онн (Девід Гервуд) і Келлі (Азі Тесфай) намагаються врятувати людину, яка застрягла в грі з віртуальною реальністю.

Серія отримала назву «Reality Bytes» («Реальні байти»). Її режисером став Армен В. Кеворкян, а її прем'єра відбудеться 16 березня за українським часом.

29 жовтня 2019,  13:37 | Новини серіалів

Жителям Нешнл-Сіті — та мешканцями всіх інших прибережних міст світу — загрожує терорист зі здатністю літати та з залізними щупальцями, як у Доктора Восьминога, в 5 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Напередодні світового запуску контактних лінз Андреї Рохас (Джулі Гонсало) з функцією віртуальної реальності Кара (Мелісса Бенойст) та Вільям (Стаз Нейр) об'єднуються для розслідування, яке розкриває терористичну змову. Алекс (Кайлер Лі) і Келлі (Азі Тесфай) святкують річницю, але безпека першої опиняється під загрозою.

Прем'єра серії «Dangerous Liaisons» («Небезпечні зв'язки»), яку зняла Алісс Лейт-Роджерс, відбудеться 4 жовтня за українським часом.

15 жовтня 2019,  15:22 | Новини серіалів

У Нешнл-Сіті з'являється суперлиходійка, яка кидається павутиною і вбиває за допомогою павуків, розкриває промо-ролик 3 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Поки команда полює на страшну лиходійку і розслідує вбивство, Кара (Мелісса Бенойст) також намагається полагодити свої стосунки з Лєною (Кеті МакГрат). Дж'онн (Девід Гервуд) здійснює глибоке занурення в свої спогади. А Келлі (Азі Тесфай) намагається допомогти старому другу.

Серія «Blurred Lines» («Розмиті лінії»), режисером якої є Ерік Дін Сітон, вийде на екрани 21 жовтня за українським часом.

7 жовтня 2019,  18:01 | Новини серіалів

У промо-ролику 2 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл», відбуваються дивні речі: Супергьорл стріляє в Алекс своїми лазерами, а у Дж'онна знаходиться злий брат.

Опис серії розповідає, що Супергьорл (Мелісса Бенойст), Алекс (Кайлер Лі) та Брейні (Джессі Рат) запобігають іншопланетній атаці, поки Вільям (Стаз Нейр) веде розслідування по Карі. А Дж'онн (Девід Гервуд) та Келлі (Азі Тесфай) використовують технологію Обсидіану, щоб вирішити проблему.

Прем'єра серії «Незнайомець поруч зі мною» («Stranger Beside Me»), режисером якої виступає Девід МакВіртер, відбудеться 14 жовтня за українським часом.

16 липня 2019,  14:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий закулісний знімок зі зйомок 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», які стартували наприкінці червня, розкриває новий крутий костюм головної героїні.

Читати далі...
12 березня 2019,  12:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 15 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл» з'явиться легендарний суперлиходій Лекс Лютор, якого втілює зірка ситкому «Два з половиною чоловіки» і володар 2 премії «Еммі» Джон Крайєр.

Коли Лекса Лютора (Крайєр) випускають з в'язниці через його слабке здоров'я, він приїжджає до своєї сестри Лєни (Кеті МакГрат), щоб вона допомогла йому знайти ліки. Лєна не довіряє братові і підозрює, що у нього є приховані мотиви. В результаті героїня опиняється перед ситуацією життя або смерті і повинна вирішити, що вона відчуває до свого брата. Тим часом Супергьорл (Мелісса Бенойст) і Дж'онн (Девід Гервуд) б'ються з Манчестером Блеком (Девід Аджала), а також в місто прибуває сестра Джеймса (Мехкад Брукс) Келлі (Азі Тесфай).

Серія отримала назву «O Brother, Where Art Thou?» («Брат, де ти?») і вийде на екрани 18 березня за українським часом.