Новини, в яких згадується Тауния Маккирнан

23 березня 2020,  14:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» дозволяють розглянути Алекс в її альтернативному костюмі Супергьорл у повний зріст.

Читати далі...
16 березня 2020,  15:03 | Новини серіалів

Промо-ролик 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» обіцяє нам показати Алекс в ролі Супергьорл з альтернативної реальності.

Алекс (Кайлер Лі) використовує контактні лінзи від Obsidian, щоб відправитися у віртуальний Нешнл-Сіті, де вона приміряє на себе абсолютно новий образ. Тим часом Келлі (Азі Тесфай) допомагає Вільяму (Стаз Нейр) в його розслідуванні діяльності Лекса (Джон Крайєр), а Кара (Мелісса Бенойст) повинна впоратися з важкими новинами.

Прем'єра серії «Alex in Wonderland» («Алекс в Країні чудес»), режисеркою якої стала Таунія МакКірнан, відбудеться 23 березня за українським часом.

16 січня 2020,  16:25 | Новини серіалів

Дівчина зі сталі стикається зі «своїм найгіршим кошмаром» в розширеному промо-ролику 10 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Згідно з офіційним синопсисом серії, «наступні ускладнення, викликані «Кризою на Нескінченних Землях», змушують Супергьорл (Мелісса Бенойст) зіткнутися з хаотичною загрозою». Промо-ролик розкриває її аж ніяк не радісне возз'єднання з Лексом Лютором (Джон Крайєр), який тепер є її босом і заявляє, що прийшов з іншого всесвіту і абсолютно не лиходій. І, щоб врятувати світ, супергероїні доведеться працювати разом з ним.

Прем'єра серії під назвою «The Bottle Episode» («Пляшковий епізод»), яку зняла Таунія МакКірнан, відбудеться 20 січня за українським часом. У телебаченні пляшковим епізодом називають серію зі скромним бюджетом і мінімумом спецефектів.

15 березня 2019,  18:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супермен повертається, щоб допомогти своїй кузині в боротьбі з лиходієм Лексом Лютором, в 15 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

В серії під назвою «O Brother, Where Art Thou?» («Брат, де ти?») злий геній Лекс Лютор (зірка серіалу «Два з половиною чоловіки» Джон Крайєр) виходить з в'язниці через слабке здоров'я і збирається помститися Супермену (Тайлер Геклін). Він знаходить свою сестру Лєну (Кеті МакГрат) і просить її допомоги в пошуках ліків для себе. Лєна не довіряє братові і незабаром дізнається, що він планує влаштувати справжній апокаліпсис, зробивши так, щоб над Землею світило Червоне сонце Криптону. Супермен дізнається про цю загрозу і прибуває до Нешнл-Сіті, щоб разом з Супергьорл (Мелісса Бенойст) зупинити Лютора.

Прем'єра цієї очікуваної серії серіалу «Супергьорл», яку зняла режисер Таунія Маккірнан, відбудеться 18 березня за українським часом. Арка Лютора охопить дві серії.