Новини, в яких згадується Пол Блекторн

22 листопада 2019,  15:39 | Новини серіалів

Привиди минулого повертаються в 6 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», режисером якої став актор Девід Ремсі.

Олівер (Стівен Амелл) лицем до лиця стикається зі смертельною ситуацією, коли йому переходить дорогу Лайла (Одрі Марі Андерсон). Тим часом Лорел (Кеті Кессіді) отримує шанс залагодити свою провину. І промо-ролик розкриває, що це дасть їй зустріч з Квентіном Ленсом (Пол Блекторн).

Серія «Reset» («Перезапуск») прибуде 27 листопада по українським часом.

20 квітня 2018,  14:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик та офіційний опис 20 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) звертається за допомогою до старого друга, щоб перемогти Діаза (Кірк Асеведо). Тим часом Рене (Рік Гонсалес) виходить з лікарні, але йому дається непросто повернутися до життя Дикого пса. Також Ленс (Пол Блекторн) дізнається щось шокуюче про Чорну сирену (Кеті Кессіді).

Серія «Shifting Allegiances» («Зміна вірності»), режисером якої є Александра Ла Рош, вийде 27 квітня за українським часом.

15 лютого 2018,  03:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Колтон Гейнс знову опинився на знімальному майданчику супергеройського серіалу «Стріла», де весело проводив час з оригінальним кастом.

Читати далі...
19 січня 2018,  02:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений трейлер другої частини 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Поки лиходії на чолі з Кейденом Джеймсом (Майкл Емерсон) готують нову масштабну атаку на жителів Старлінг-Сіті, в команді Зеленої стріли (Стівен Амелл) відбувається розкол. Тепер Олівер працює тільки з Діґґлом (Девід Ремсі) й Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), а Кертіс (Еко Келлум), Діна (Джуліана Харкві) і Рене (Рік Гонсалес) засновують своє тріо захисників. Тим часом Квентіну (Пол Блекторн) здається, що він помічає в очах Чорної сирени (Кеті Кессіді) проблиски своєї Лорел.

Нова серія «Стріли» вийде за українським часом в цю п'ятницю, 19 січня.

30 листопада 2017,  17:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ще одне весілля не обходиться без драми в 9 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Щасливий день Олівера (Стівен Амелл) та Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) затьмарюється звісткою про те, що хтось з команди Зеленої стріли готовий здати Олівера і розповісти всім, що це він багато років переховувався за маскою лінчувальника в зеленому капюшоні. Тим часом Чорна сирена (Кеті Кессіді) та Кейден Джеймс (Майкл Емерсон) викрадають Квентіна (Пол Блекторн), щоб дістати зброю масового знищення.

Серія «Irreconcilable Differences» («Непримиренні розбіжності») вийде на екрани 8 грудня за українським часом і буде фіналом половини сезону.

3 листопада 2015,  14:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вместе с трейлером к новой серии «Стрелы» появилось несколько десятков кадров, предоставляющих первый взгляд (со всех ракурсов) на появление в ней Константина из одноименного сериала.

Читати далі...