Новини фільмів, в яких згадується Франческа Гейворд

5 січня 2020,  21:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярна американська співачка Тейлор Свіфт записала пісню «Beautiful Ghosts» для саундтрека мюзиклу «Кішки», де вона також виконала одну з ролей.

Читати далі...
10 грудня 2019,  16:17 | Новини фільмів

Голлівудський мюзикл «Кішки» обзавівся офіційним українським ТБ-роликом, який повідомляє, що потрібно ловити свій момент, щоб засяяти на весь світ.

Новий мюзикл від режисера оскароносної картини «Знедолені» Тома Гупера ґрунтується на знаменитій бродвейській постановці Ендрю Ллойда Веббера і розповідає про те, як коти й кішки з «Племені обраних» (Франческа Гейворд, Тейлор Свіфт, Ідріс Ельба, Ребел Вілсон, Іен МакКеллен, Джеймс Корден, Дженніфер Гадсон, Джейсон Деруло) прибувають на щорічний бал, де Стара Д'ютерономі (Джуді Денч) збирається оголосити, хто з них заслужив нове життя.

Нові кадри мюзиклу «Кішки» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 26 грудня.

29 листопада 2019,  16:04 | Новини фільмів

Масштабне святкове дійство під назвою «Кішки» отримало свій другий дубльований трейлер, де люди-кішки шукають своє місце в цьому величезному світі.

Музична кінокартина «Кішки» буде адаптацією знаменитого мюзиклу Ендрю Ллойда Веббера, яку зняв режисер оскароносних фільмів «Знедолені» та «Король говорить» Том Гупер. Її головною героїнею буде кішка на ім'я Вікторія (Франческа Гейворд), яка опиняється на щорічному котячому балі, куди з усього світу прибувають коти й кішки з «Племені обраних» (Тейлор Свіфт, Ідріс Ельба, Ребел Вілсон, Джуді Денч, Іен МакКеллен, Джеймс Корден, Дженніфер Гадсон), кожен з яких розповідає про своє минуле і свої мрії.

Українська прем'єра мюзиклу «Кішки» відбудеться наприкінці року, 26 грудня.

22 листопада 2019,  18:01 | Новини фільмів

Ви запрошені на найбільш радісну подію святкового сезону. Студія Universal Pictures представила другий офіційний трейлер своєї масштабної музичною кінострічки «Кішки», адаптації знаменитого мюзиклу Ендрю Ллойда Веббера.

Новий мюзикл від режисера оскароносного фільму «Знедолені» Тома Гупера був створений за допомогою новітніх технологій, гігантських декорацій і незвичайних танцювальних номерів. Він повідає історію про щорічний котячий бал, куди з усього світу прибувають коти і кішки з «Племені обраних», щоб обрати нового лідера. У кожного кандидата, яких втілюють Тейлор Свіфт, Ідріс Ельба, Ребел Вілсон, Джуді Денч, Іен МакКеллен, Джеймс Корден, Дженніфер Гадсон і Франческа Гейворд, є своя історія і своя таємниця.

Разом з трейлером стало відомо, що українська прем'єра фільму «Кішки» очікується перед Новим роком, 26 грудня.

16 вересня 2019,  16:03 | Новини фільмів

Намагаємося вгадати, які зірки ховаються під котячим хутром і вусами на нових кадрах очікуваного мюзиклу «Кішки», який влаштує нам справжнє шоу перед Новим роком.

Читати далі...
19 липня 2019,  01:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal поділилася офіційним трейлером свого очікуваного мюзиклу «Кішки», який зібрав зірковий каст. Але чи зможете ви впізнати відомих акторів з хутром та котячими вусами?

Лауреат премії «Оскар» Том Гупер переносить на великий екран знаменитий мюзикл Ендрю Ллойда Веббера за допомогою сучасних технологій та неймовірних постановок, оживляючи історію про грандіозний котячий бал, на який прибувають кішки з «Племені обраних» з різних куточків землі. Всіх їх об'єднує бажання знайти своє місце в світі і бути прийнятими.

Ролі котів та кішок тут виконують Ідріс Ельба, Ребел Вілсон, Джуді Денч, Іен МакКеллен, Джеймс Корден, Тейлор Свіфт, Дженніфер Гадсон та Франческа Гейвард.

У світовий прокат фентезійний мюзикл «Кішки» вийде у грудні.