Новини, в яких згадується Гевін Лезервуд

3 грудня 2020,  18:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер 4 сезону фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» обіцяє нам на прощання пекельну поїздку, двох Сабрін та один кінець світу. Прем'єра фінальних серій відбудеться 31 грудня.

Читати далі...
16 січня 2020,  19:44 | Новини серіалів

В офіційному трейлері 3 сезону хітового фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» головна героїня збирається з'їсти морозиво і влаштувати в Пеклі справжній переполох. І з морозивом вона вже покінчила.

У 3 сезоні на юну відьму Сабріну Спеллман (Кірнан Шипка) чекають нові пекельні пригоди. Її хлопець Нік (Гевін Лезервуд) застряг у Пеклі, й Сабріна готова ризикнути всім, щоб його врятувати. Тим часом баланс Пекла, Рая і Землі похитується, й усі світи опиняються в небезпеці. Тому Сабріна стає королевою Пекла і збирається навести там порядок по-своєму, хоча її тітоньки Гільда ​​(Люсі Девіс) та Зельда (Міранда Отто) цього не схвалюють.

Прем'єра нових серій «Моторошних пригод Сабріни» відбудеться вже 24 січня. А ви готові до продовження пригод королеви Пекла?

8 грудня 2019,  01:04 | Новини серіалів

Ласкаво просимо до Пекла, повідомляє нам свіжий тизер 3 сезону фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» від Netflix.

Серіал є адаптацією похмурих коміксів про юну дівчину Сабріну Спеллман (Кірнан Шипка), яка наполовину є людиною, а наполовину відьмою. У 3 сезоні батько Сабріни Люцифер (Люк Кук), також відомий як Темний лорд, опинився у пастці в тілі її хлопця Ніка (Гевін Лезервуд). Нік застряг у Пеклі, і тепер Сабріні та її смертним друзям Гарві (Росс Лінч), Розалінд (Джаз Сінклер) і Тео (Локлен Вотсон) належить відправитися в небезпечну місію, щоб звільнити його від вічних мук.

Нові серії «Моторошних пригод Сабріни» вийдуть 24 січня.

18 березня 2019,  17:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб скрасити наш понеділок, стримінговий сервіс Netflix поділився офіційним трейлером 2 сезону хітового фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни».

За вікном лежить злий світ, і юна відьма Сабріна Спеллман (Кірнан Шипка) готує неприємності. Після того як вона записала своє ім'я в Книгу Звіра, дівчина намагається знайти баланс між своїм місцем у світі смертних та своєю новою темною стороною. У майбутніх серіях Сабріну очікують нові випробування, включаючи вибір між смертним хлопцем Гарві Кінклом (Росс Лінч) і сексуальним молодим чаклуном Ніколасом Скретчем (Гевін Лезервуд). Вона відписала своє ім'я Темному повелителю, але це ще не означає, що вона не може сама влаштувати маленьке пекло.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» відбудеться 5 квітня. Ви теж чекаєте його з нетерпінням? Пишіть в коментарях.