Новини, в яких згадується Ниа ДаКоста

31 серпня 2023,  22:57 | Новини фільмів

У мережі з'явився ретроспективний трейлер супергеройського фільму Нії ДаКости «Марвели», що згадує події блокбастера «Капітан Марвел» та нещодавніх серіалів «Ванда/Віжен» і «Міз Марвел», що показали становлення нових супергероїнь MCU.

Читати далі...
6 червня 2023,  20:23 | Новини фільмів

У своєму другому сольнику «Марвели» супергероїня Капітан Марвел та її союзниці зіштовхнуться з новою небезпечною загрозою, яку втілить акторка Заві Ештон.

Читати далі...
11 квітня 2023,  19:00 | Новини фільмів

У своєму другому сольнику «Марвели» відважна героїня Капітан Марвел об'єднається з двома новими супергероїнями всесвіту MCU, і його тизер-трейлер обіцяє, що це буде весела та незабутня пригода космічного масштабу.

Читати далі...
13 лютого 2021,  03:05 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Тримайся, Керол Денверс! Головну лиходійку супергеройського блокбастера «Капітан Марвел 2» від Marvel Studios, чия прем'єра очікується в листопаді 2022 року (запасаємося терпінням), зіграє британська актриса Заві Ештон.

Читати далі...
14 грудня 2020,  23:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До акторського складу супергеройського екшену від Disney і Marvel Studios «Капітан Марвел 2» приєдналися актриси Іман Веллані та Тейона Парріс, які зіграють Міс Марвел та Моніку Рамбо.

Читати далі...
17 серпня 2020,  19:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з пандемією COVID-19 світова та українська дати прем'єр очікуваного горора «Кендімен» були перенесені знову з вересня на 15 жовтня.

Читати далі...
8 серпня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисеркою супергеройського екшену від Marvel Studios «Капітан Марвел 2» стане Ніа ДаКоста, яка зняла очікуваний фільм жахів «Кендімен».

Читати далі...
7 липня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

А ви ризикнете сказати його ім'я п'ять разів? Студія Universal Pictures вирішила нагадати нам, що цієї осені в кінотеатрах на нас буде чекати жах під назвою «Кендімен», поділившись його новим атмосферним тизером.

Читати далі...
6 березня 2020,  15:51 | Новини фільмів

Міський жах з маніяком і бджолами оживає в першому українському трейлері містичного горор-трилера «Кендімен», сценаристом і продюсером якого виступає лауреат премії «Оскар» Джордан Піл.

Новий жах від творця культових фільмів «Пастка» і «Ми» відроджує на екрані історію про маніяка Кендімена, якого можна викликати, якщо стати перед дзеркалом і п'ять разів вимовити його ім'я. Коли молодий художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з супергеройського фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») nf його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), яка володіє галереєю, переїжджають в квартал Чикаго Кабріні-Грін, то дізнаються моторошну легенду про Кендімена. Перебуваючи в пошуках нової теми для арт-проекту, Ентоні починає досліджувати цю легенду, пробуджуючи кривавий жах.

Режисером даної історії виступає Ніа ДаКоста. Українська прем'єра фільму жахів «Кендімен» відбудеться одночасно з усім світом, 11 червня.

28 лютого 2020,  18:31 | Новини фільмів

Творець культових горорів «Пастка» та «Ми» Джордан Піл представляє новий кошмар під назвою «Кендімен». А ви ризикнете сказати його ім'я?

Сучасний фільм жахів, режисеркою якого виступає Ніа ДаКоста, відправляє глядача назад в зловісний квартал Чикаго Кабріні-Грін, де давно ходять легенди про маніяка Кендімена. Переїхавши туди в нову квартиру, художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») та його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), власниця арт-галереї, дізнаються про цю легенду. Ентоні вирішує використати цю страшилку в своєму новому проекті, і його дослідження звільняють жахливе зло і наражають на небезпеку життя всіх жителів кварталу.

Світова прем'єра фільму «Кендімен» відбудеться влітку, 11 червня.

15 січня 2019,  23:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мюзиклу «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс та зірка супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» Тесса Томпсон грають зведених сестер, які вирішують заробити торгівлею наркотиками, у драматичній картині «Little Woods».

Оллі (Томпсон) в минулому перевозила наркотики, щоб вижити в економічно депресивному маленькому містечку у Північній Дакоті, і її спіймали, коли вона поверталася з Канади з таблетками для смертельно хворої матері. Коли мати померла, сестра Оллі Деб (Джеймс) з'являється на її порозі з голодною дитиною та незапланованою вагітністю. Оллі бачить лише один вихід: швидко знайти гроші, заплатити банку і зберегти будинок матері, щоб Деб могла ростити дітей у безпеці, подалі від свого колишнього, який її бив. Але щоб це зробити, Оллі доведеться знову стати на небезпечний шлях, який, як вона думала, вже залишила позаду.

У світовий прокат режисерський дебют Ніа ДаКости, який у минулому році був представлений в рамках кінофестивалю Трайбека і отримав нагороду імені Нори Ефрон, вийде у квітні.