Оновлення, в яких згадується Емілі Вотсон

25 жовтня 2017,  17:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри британсько-німецького мультфільму «Ми — монстри!» залишився всього 1 день, нагадує його український ТБ-ролик. Він розповість про пригоди сімейства Вуншман, яке прокляла відьма, і тепер вони — вампір, перевертень, мумія і монстр — повинні знайти спосіб, щоб зняти прокляття. Вони відправляються на пошуки злої відьми, не підозрюючи, що ця подорож може принести їм справжнє сімейне щастя.

В озвучуванні мультфільму взяли участь відомі британські актори Джейсон Айзекс, Емілі Вотсон, Нік Фрост, Джессіка Браун-Фіндлі, Селія Імрі та Кетрін Тейт.

Квитки на сеанси «Ми — монстри!» ви знайдете в нашій афіші. У кіно з 26 жовтня.

11 липня 2017,  16:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал National Geographic зняв свій перший художній серіал — «Геній», який присвячений життю видатного вченого 20 століття Альберта Ейнштейна. В молодості його втілює актор Джонні Флінн, а в поважному віці, таким, яким ми знаємо його по фотографіях, — володар «Оскара» Джеффрі Раш. «Геній» розповість, як Ейнштейн починав свій науковий шлях в мюнхенській гімназії, як вивів Теорію відносності, викладав фізику і був змушений покинути рідну Німеччину після приходу Адольфа Гітлера до влади, а також покаже його непрості особисті стосунки з двома дружинами Мілевою Марич (Саманта Коллі) та Ельзою Ейнштейн (Емілі Вотсон).

Виконавчим продюсером міні-серіалу виступає Рон Говард, який прославився завдяки таким історичним і біографічним фільмам, як «Ігри розуму», «Аполлон 13» і «Гонка».

9 липня 2017,  23:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В український прокат вийшло британське сімейне фентезі «Моллі Мун і чарівна книга гіпнозу», яке розповідає про пригоди сироти Моллі Мун (Реффі Кессіді). Вона живе у притулку, де всім заправляє злісна місіс Гадкінс (Леслі Менвілл), яка робить життя дівчинки нестерпним. Але одного разу Моллі знаходить чарівну книгу про гіпноз і виявляє, що тепер може змусити кожну людину робити те, що вона захоче. І дівчинка задумує втечу...

У фільмі також зіграли Емілі Вотсон, Домінік Монахен, Селія Імрі та Енн-Мері Дафф. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.