Новини, в яких згадується Емілі Вотсон

15 квітня 2024,  19:23 | Новини фільмів

Незабаром ми зможемо побачити лавреата премії «Оскар» Кілліана Мерфі, він же Том Шелбі з серіалу «Гострі картузи», в історичній драмі «Small Things Like These». А поки що у нас є перші кадри цього фільму, що представляють його героя.

Читати далі...
16 листопада 2020,  23:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки за вікном туманна осінь, пропонуємо вам не нудьгувати і не піддаватися хандрі, а заварити чашку смачного чаю і поринути в захоплюючі історії, які можна розтягнути на цілий тиждень (а то й два, якщо дивитися по одній серії в день). Для цього ми підготували спеціально для вас добірку найцікавіших та найбільш інтригуючих міні-серіалів 2020 року.

Читати далі...
29 березня 2019,  14:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський канал HBO зняв історичний міні-серіал «Чорнобиль», який розповість про аварію на Чорнобильській АЕС в 1986 році.

Міні-серіал «Чорнобиль» («Chernobyl») відправить глядача в 26 квітня 1986 року, коли на Чорнобильській атомній елекстростанціі в Україні сталася аварія, яка стала масштабною техногенною катастрофою, що зачепила не тільки Радянський Союз, а й країни Скандинавії і Західної Європи. Це буде драматизація подій того періоду, яка покаже ніч аварії, приховування урядом фактів від мешканців прилеглих до ЧАЕС міст та ліквідації її жахливих наслідків ціною багатьох життів.

Прем'єра серіалу «Чорнобиль», в якому зіграють Джаред Гарріс, Стеллан Скарсгард і Емілі Вотсон, відбудеться 6 травня.

26 липня 2018,  21:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Англійський актор Руперт Еверетт, на чиєму рахунку є 2 номінації на «Золотий глобус», вирішив дебютувати в режисурі з біографічною драмою про Оскара Вайльда «Щасливий принц», де також виконав головну роль.

Читати далі...
30 травня 2018,  15:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри своєї нової адаптації трагедії Вільяма Шекспіра «Король Лір» телеканал BBC поділився її розширеним фрагментом, де з'являються Ентоні Хопкінс, Емма Томпсон і Крістофер Екклстон.

Читати далі...
25 жовтня 2017,  17:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри британсько-німецького мультфільму «Ми — монстри!» залишився всього 1 день, нагадує його український ТБ-ролик. Він розповість про пригоди сімейства Вуншман, яке прокляла відьма, і тепер вони — вампір, перевертень, мумія і монстр — повинні знайти спосіб, щоб зняти прокляття. Вони відправляються на пошуки злої відьми, не підозрюючи, що ця подорож може принести їм справжнє сімейне щастя.

В озвучуванні мультфільму взяли участь відомі британські актори Джейсон Айзекс, Емілі Вотсон, Нік Фрост, Джессіка Браун-Фіндлі, Селія Імрі та Кетрін Тейт.

Квитки на сеанси «Ми — монстри!» ви знайдете в нашій афіші. У кіно з 26 жовтня.

22 вересня 2017,  15:02 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати цікаву статтю про створення мультфільму «Ми – монстри!» (який вийде в кінотеатрах з 26 жовтня), а також подивитися новий український трейлер:

Знайомтеся з дивовижно привабливою сімейкою! З волі могутнього Дракули пересічна сім'я змінюється: мама перетворюється га вампіршу, тато – на Франкенштейна, а їхні діти в мумію і перевертня. І тепер на них чекають справжні монстричні проблеми.

Читати далі...
11 липня 2017,  16:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал National Geographic зняв свій перший художній серіал — «Геній», який присвячений життю видатного вченого 20 століття Альберта Ейнштейна. В молодості його втілює актор Джонні Флінн, а в поважному віці, таким, яким ми знаємо його по фотографіях, — володар «Оскара» Джеффрі Раш. «Геній» розповість, як Ейнштейн починав свій науковий шлях в мюнхенській гімназії, як вивів Теорію відносності, викладав фізику і був змушений покинути рідну Німеччину після приходу Адольфа Гітлера до влади, а також покаже його непрості особисті стосунки з двома дружинами Мілевою Марич (Саманта Коллі) та Ельзою Ейнштейн (Емілі Вотсон).

Виконавчим продюсером міні-серіалу виступає Рон Говард, який прославився завдяки таким історичним і біографічним фільмам, як «Ігри розуму», «Аполлон 13» і «Гонка».

9 липня 2017,  23:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В український прокат вийшло британське сімейне фентезі «Моллі Мун і чарівна книга гіпнозу», яке розповідає про пригоди сироти Моллі Мун (Реффі Кессіді). Вона живе у притулку, де всім заправляє злісна місіс Гадкінс (Леслі Менвілл), яка робить життя дівчинки нестерпним. Але одного разу Моллі знаходить чарівну книгу про гіпноз і виявляє, що тепер може змусити кожну людину робити те, що вона захоче. І дівчинка задумує втечу...

У фільмі також зіграли Емілі Вотсон, Домінік Монахен, Селія Імрі та Енн-Мері Дафф. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

17 вересня 2015,  01:03 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Величезний ризик та неймовірні зусилля. Роки навчання перед непередбаченим викликом. Суворі умови. І все ж, протягом майже століття, авантюристи по всьому світу прагнули знайти глибший сенс в своєму буденні, намагаючись підкорити найвищу вершину та найбільш небезпечне місце земної кулі – гору Еверест.

УВАГА: в статті присутні спойлери!

Читати далі...
8 липня 2015,  22:50 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

8 липня 2015 рок. Венеція. Стрічку режисера Бальтасара Кормакура від студії Universal Pictures «Еверест» обрали в якості фільму-відкриття (позаконкурсна програма) на 72-му Венеційському міжнародному кінофестивалі, що відбудеться з 2 по 12 вересня 2015. Директор фестивалю Альберто Барбера, президент – Паоло Баратта.

Світова прем’єра «Евересту» відбудеться 2 вересня у Sala Grande (Палац фестивалю) у Лідо. Напружений трилер, знятий на основі реальних подій, з зірковим акторським складом, від студії, яка вміє дивувати. 1996 рік. Гімалаї. Під час спуску з вершини, одразу три експедиції потрапляють у страшний буревій і опиняються в сніговому полоні. Чия воля до життя виявиться найсильнішою?

«Еверест» є фільмом виробництва студії Working Title Films із Джейсоном Кларком, Джошем Броліним, Джоном Хоуксом, Робіном Райтом, Майклом Келлі, Семом Вортінгтоном, Кірою Найтлі, Емілі Вотсон та Джейком Джилленхолом у головних ролях. Продюсери: Тім Беван, Ерік Феллнер, Балтасар Кормакур, Нікі Кентіш Барнс, Браян Олівер та Тайлер Томпсон. Адаптація для кіно – Вільям НіколсонГладіатор») та володар премії «Оскар» Саймон БуфеМільйонер з нетрів»).

Фільм знімали у Непалі біля підніжжя гори Еверест, у італійських Альпах та на Cinecittà Studios у Римі, а також на Pinewood Studios у Британії. Світовим дистриб’ютором стрічки виступає студія Universal. В український прокат фільм виходить у форматі 3D 24 вересня.