Новини серіалів, в яких згадується Джек Фартінг

7 липня 2019,  02:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал PBS опублікував тизер-трейлер 5 і фінального сезону британської історичної драми «Полдарк», головну роль в якій виконує зірка трилогії «Хоббіт» Ейдан Тернер.

Події серіалу розгортаються наприкінці 18 століття і слідують за Россом Полдарком (Тернер), який повернувся з Війни за незалежність США до рідного Корнволлу і виявив, що його батько помер, кохана збирається заміж за іншого, а будинок і майно опинилося в руїнах і боргах. На щастя, Росс зустрічає дівчину Демельзу (Елінор Томлінсон), яка в майбутньому стане його дружиною, і знаходить в собі сили, щоб вступити в боротьбу зі своїм жадібним противником по бізнесу Джорджем Ворлегганом (Джек Фартінг).

Прем'єра 5 сезону «Полдарка» відбудеться через тиждень, 14 липня.

31 травня 2018,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC One представ офіційний трейлер 4 сезону британської історичної драми «Полдарк».

У нових серіях Росс Полдарк (Ейдан Тернер) повинен буде захистити Корнуолл від уповноваженого Джорджа Ворлеггана (Джек Фартінг), вирушаючи в непросту політичну подорож, яка доводить його до Вестмінстера. У трейлері Росс зазначає, що йому доведеться продати «свою душу, щоб стати політиком». Тим часом Демельза (Елінор Томлінсон) говорить Армітіджу (Джош Вайтхаус), що їм більше не варто бачитися, але лейтенант з цим не згоден.

«Полдарк» повертається на екрани 10 червня.