Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Мехди ДжаадиMehdi Djaadi

50%
0
50%
0

Фильмография

Черный ящик (2021) ... Samir Jellab
Hippocrate (2018) ... Lofti
A l'intérieur (2018) ... Medhi
Молитва (2018) ... Garçon compagnon
Et au pire, on se mariera (2017) ... Hakim
Sacrilège (2017) ... Mehdi
Punchline (2017) ... актер
Le ticket (2017) ... Samy
Я весь твой (2015) ... Dieudonné Belkacem alias Hakim
На плаву (2015) ... Le vigile hypermarché
Видео с участием

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...