Оновлення, в яких згадується Роберт Родрігес

19 лютого 2019,  20:16 | Оновлення

Вийшов український трейлер анімаційного музичного фільму «UglyDolls. Ляльки з характером» від режисера Роберта Родрігеса.

Головну героїню Моксі (її озвучує співачка Келлі Кларксон) та інших мешканців, в принципі, все влаштовує в житті, але цікавість пересилює, і Моксі з друзями відправляється дізнатися, що знаходиться за стіною їх міста. Так іграшки потрапляють в інститут Досконалості, де гарненьких ляльок доводять до ідеалу перед відправкою у реальний світ до дітей. Звичайно, дивним новачкам доведеться зіткнутися зі страхом та нерозумінням, але вони зможуть довести, що теж гідні любові.

У світовий прокат мультфільм «UglyDolls. Ляльки з характером» виходить 3 травня, в український – 22 серпня.

8 грудня 2017,  23:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox представила повноцінний трейлер екранізації манги Юкіто Кісіро «Аліта: Бойовий ангел», яку зняв культовий режисер Роберт Родрігес.

Події картини розгортаються в майбутньому. Одного разу прогулюючись по звалищі, доктор Дісон Ідо, якого втілює володар 2 премій «Оскар» Крістоф Вальц, знаходить там понівечену жінку-кіборга Аліту (Роза Салазар) і вирішує її полагодити. Але коли Аліта приходить до тями, то виявляє, що не пам'ятає свого минулого. Так починаються її пошуки загублених спогадів. Разом з ними у відео з'являються герої і лиходії у втіленні лауреатів премії «Оскар» Дженніфер Коннеллі і Махершали Алі, Еда Скрейна і Ейси Гонсалес.

Українська прем'єра «Аліти», сценаристом і продюсером якої є Джеймс Кемерон, відбудеться 19 липня 2018 року, так що чекаємо на дубльований трейлер.

8 грудня 2017,  19:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фантастика «Алита: Бойовий ангел» від режисера Роберта Родрігеса і продюсера Джеймса Кемерона обзавелася першим тизером, який повідомляє про швидке прибуття трейлера.

Відео показує незвичайні руки головної героїні Аліти (Роза Салазар), яка є кіборгом. Коли вона приходить до тями, її зустрічає доктор Дісон Ідо (Крістоф Вальц), який знайшов Аліту на звалищі та полагодив її.

Трейлер буде представлений в США вже сьогодні. У кіно фільм прибуде влітку 2018 року.

16 вересня 2013,  18:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Довгоочікуваний сіквел і другий фільм в запланованій трилогії Роберта Родрігеса. Уряд США вербує Мачете для місії, яку не під силу виконати простому смертному. Мачете проривається до Мексики, щоб схопити божевільного лідера карального загону та ексцентричного мільярдера, який торгує зброєю. Останній плекає мрію почати війну на планеті за допомогою космічної зброї. І тільки Мачете може запобігти цей глобальний хаос.

У кінотеатрах України 31 жовтня.