Новини, в яких згадується Селеста О’Коннор

12 березня 2024,  15:55 | Новини фільмів

Новий промо-ролик пригодницької стрічки «Мисливці на привидів: Крижана імперія» задає її акторам питання про те, чи колись вони зіштовхувалися з паранормальними явищами у своєму житті. І відповіді вас здивують.

Читати далі...
30 січня 2024,  19:21 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures представила повноцінний трейлер очікуваного науково-фантастичного екшену «Мисливці на привидів: Крижана імперія», що об'єднує дві команди мисливців перед обличчям крижаного Апокаліпсиса.

Читати далі...
13 січня 2024,  18:08 | Новини фільмів

У мережі з'явилися новий постер та промо-кадр майбутнього супергеройського бойовика «Мадам Павутина» від Sony Pictures та Marvel, що дозволяють краще роздивитися супергеройські костюми чотирьох нових супергероїнь великого екрану.

Читати далі...
21 березня 2023,  12:26 | Новини фільмів

Кінокомпанія Sony Pictures повідомила про початок знімального процесу продовження науково-фантастичної стрічки «Мисливці на привидів: З того світу», що отримало назву «Мисливці на привидів: Пекельна кухня» («Ghostbusters Hell's Kitchen»).

Читати далі...
Рецензія на фільм «Химери»
Барбі-убивця наступає
13 листопада 2020,  02:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Декілька років тому режисер Крістофер Лендон вдихнув життя в піджанр фільмів жахів, який розповідає про маніяків і називається слешер (від англійського «slash», тобто «різати», «шматувати»), подарувавши світові нову сучасну франшизу «Щасливий день смерті». Знявши два фільми про дівчину, яка знову і знову переживає один і той же день, у кінці якого її вбиває маніяк, він вирішив переключитися і... створити ще одну франшизу-слешер, перший фільм якої виходить в український прокат під назвою «Химери» . І так, у нього є всі шанси отримати сиквел.

Читати далі...
6 листопада 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного тижня в український прокат виходить комедійний слешер «Химери», де Вінс Вон і Кетрін Ньютон поміняються тілами, і його ексклюзивний фрагмент показує, як би дівчина-тінейджер відреагувала, опинившись в тілі «старого чувака».

Читати далі...