Новини фільмів, в яких згадується Ніко Паркер

23 березня 2019,  19:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Літаючий слоник стає справжньою цирковою сенсацією в новому українському ТБ-ролику діснеївської казки «Дамбо», який зняв режисер фільмів «Аліса в країні чудес» та «Дім дивних дітей міс Сапсан» Тім Бертон.

Читати далі...
5 березня 2019,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Презентуємо офіційний український ТБ-ролик очікуваної фентезійної картини від Disney «Дамбо», яка збирається підкорити нове покоління глядачів.

Пам'ятаєте зворушливу історію про літаюче слоненя Дамбо, яку Волт Дісней подарував нам у 1941 році? Цей малюк повертається на екрани в рімейку, який зняв культовий режисер Тім Бертон. Сюжет фільму буде слідувати за Голтом Феррієром (Колін Фаррелл), який разом зі своїми дітьми Міллі (Ніко Паркер) та Джо (Фінлі Гоббінс) працює в занепалому цирку Макса Медічі (Денні ДеВіто). Одного разу діти виявляють, що слоненя з великими вухами Дамбо вміє літати, і воно стає останнім шансом цирку знову стати популярним.

Також в рімейку з'являться Єва Грін і Майкл Кітон.

Дивіться третій український трейлер фільму «Дамбо». У кіно з 28 березня.

15 листопада 2018,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney і казкар Тім Бертон представляють свою адаптацію відомої історії про літаюче слоненя з цирку «Дамбо».

Власник цирку Макс Медічі (Денні Девіто) запрошує колишню зірку Голта Феррієра (Колін Фаррелл) і його дітей Міллі (Ніко Паркер) та Джо (Фінлі Гоббінс), щоб вони дбали про новонароджене слоненя, чиї величезні вуха роблять його предметом насмішок в цирку, що загинається. Але коли вони відкривають, що Дамбо вміє літати, цирк повертається з новою програмою, привертаючи увагу підприємця В.А. Вандемера (Майкл Кітон), який бере слоненя в своє шоу в парку Дрімленд. Дамбо злітає до нових висот пліч-о-пліч з чарівною і ефектною акробаткою Колетт Марчент (Єва Грін), поки Голт не розкриває, що під яскравим фасадом Дрімленда ховається багато темних таємниць.

«Дамбо» прилетить в українські кінотеатри навесні, 28 березня 2019 року.