Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Штеффен ШрёдерSteffen Schroeder

50%
0
50%
0

Фильмография

Der vierte Mann (2019) ... Kriminalkommissar Tom Kowalski
Das Joshua-Profil (2018) ... Pfleger Röntgenabteilung
SOKO: Der Prozess (2013) ... Tom Kowalski
Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (2012) ... Alexander Schubert
Ein mörderisches Geschäft (2011) ... Sean Ribot
Bambule (2010) ... Stefan Wagner
Нанга-Парбат (2010) ... Felix Kuen
Schaumküsse (2009) ... Nico
Die Trickser (2009) ... Daniel
Dicke Liebe (2008) ... Chris

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...