Новини, в яких згадується Гайді Клум

13 серпня 2019,  00:52 | Новини фільмів

Прибув офіційний український трейлер пригодницького мультфільму Аарона Вудлі «Вартові Арктики», який повідає про маленького лиса з хоробрим серцем і великими амбіціями.

Лис на ім'я Свіфті (Джеремі Реннер) працює в поштовій службі і доставляє різні вантажі по всій Арктиці. Він мріє колись отримати звання кращого кур'єра. Щоб довести, що він цього гідний, він вирішує сам доставити таємний пакет в таємне місце. Там лис знаходить приховану від очей секретну фортецю, яку населяють дивні помічники Дока Моржа (Джон Кліз). Швидко стає зрозуміло, що на думці у цього Моржа – він планує розтопити всі льодовики, затопити світ і потім одноосібно ним правити. Щоб не допустити катастрофи, Свіфті підключає всіх своїх друзів. Так різношерста зграя вчорашніх невдах об'єднується, щоб зупинити Дока Моржа і врятувати Землю.

Українська прем'єра мультфільму «Вартові Арктики», який також озвучили Джеймс Франко, Анжеліка Г'юстон, Алек Болдвін, Майкл Медсен, Омар Сі і Гайді Клум, відбудеться наприкінці року, 14 листопада.

13 квітня 2018,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий український трейлер супергеройської анімації «Суперсімейка 2», який складається практично повністю з нових моментів.

Глава передової телекомунікаційної компанії Вінстон Дівор (Боб Оденкірк) є великим фанатом супергероїв і вирішує повернути їх знову в моду, найнявши Еластику (Холлі Хантер), щоб вона рятувала світ. Містер Неймовірний (Крейг Т. Нельсон) залишається вдома, щоб доглядати за трійцею бунтівників Фіалкою (Сара Вауелл), Дешем (Хак Мілнер) і Джек-Джеком, але коли над містом нависає нова суперлиходійська загроза, сім'я Паррів об'єднується з Фрозоном (Семюел Л . Джексон) і знову надягає свої супергеройські костюми.

Дивіться новий промо-ролик «Суперсімейки 2», в якому моделі Хайді Клум і Кендалл Дженнер захоплюються дизайнеркою Едною Мод (Бред Берд). У кіно з 14 червня.

7 квітня 2018,  01:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ікона. Художниця. Легенда. Една Мод повернулася, дорогенькі.»

Кіностудії Disney та Pixar випустили оригінальний промо-ролик свого майбутнього мультфільму «Суперсімейка 2», присвячений улюблениці публіки Едні Мод.

Една Мод, чиїм голосом знову буде режисер Бред Берд, є всесвітньо відомим дизайнером, яка прославилася не тільки завдяки створенню витворів мистецтва для червоних доріжок, а й дизайном суперкостюмів для сім'ї супергероїв Паррів. В даному промо-ролику її талантом захоплюються знамениті моделі Хайді Клум і Кендалл Дженнер, а в кінці відео показує нові моменти «Суперсімейки 2» й розкриває новий костюм супергероїні Еластики (Холлі Хантер), дизайнером якого, на жаль, не є Една, що її сильно обурює.

Перед мультфільмом «Суперсімейка 2» буде показана короткометражна анімація «Бао». У кіно з 14 червня.