Новини серіалів, в яких згадується Емілі Браунінг

7 грудня 2020,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому сезоні фентезі «Американські боги», заснованого на романі-бестселері письменника Ніла Геймана, з'являться зірка екшен-дилогії «Мачете» Денні Трехо та зірка хітового серіалу «Гра престолів» Іван Реон. Перший погляд на їхніх героїв представляє свіжий трейлер.

Читати далі...
23 січня 2019,  02:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер 2 сезону драматичного фентезі «Американські боги» обіцяє нам розповісти найвеличнішу історію усіх часів. Ви готові до цього?

У 2 сезоні битва Старих і Нових Богів доходить до кризової точки, а їх долі стикаються з долями людей. Поки Містер Світ (Кріспін Гловер) готується помститися своїм ворогам, Тінь Мун (Рікі Віттл) допомагає Містерові Середі (Іен МакШейн) в його спробі переконати Старих Богів вступити в повномасштабну війну, і в цьому квесті їх супроводжують Лора (Емілі Браунінг) та Божевільний Свіні (Пабло Шрайбер). Рада в Будинку на Скелі перетворюється на хаос, відправляючи Старих і Нових Богів в різні куточки Америки, після чого вони зійдуться в Каїрі, штат Іллінойс. Тим часом Тінь повинен знайти своє місце віруючого в цьому дивному новому світі живих богів темному світі, де зміни вимагають відданості, а віра вимагає жахливих жертв.

У кінці трейлер повідомляє, що прем'єра 2 сезону серіалу «Американські боги» відбудеться вже цієї весни, 10 березня.

6 жовтня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю в рамках конвенції New York Comic Con був представлений тизер-трейлер 2 сезону темного фентезі «Американські боги», який ви можете побачити нижче.

Колишній ув'язнений Тінь Мун (Рікі Віттл) продовжує свою неймовірну подорож із загадковим Містером Середою (Іен МакШейн) та своєю дружиною Лорою (Емілі Браунінг) по просторах Америки у пошуках Старих Богів, які вже давно живуть на цій землі. Містер Середа розповідає Тіні, що проти них повстали Нові Боги, але Тінь вже не знає, у що йому вірити. Тим часом Лора попереджає чоловіка, що Містер Середа небезпечний.

Також в трейлері з'являється лідер Нових богів Містер Світ (Кріспін Гловер) та зі зловісною посмішкою повідомляє, що гряде буря.

Точна дата прем'єри 2 сезону «Американських богів», де не буде Джилліан Андерсон, поки не повідомляється, але вона відбудеться в 2019 році.