Новини, в яких згадується Наталі Келлі

18 березня 2018,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мамочка повертається додому в 16 серії 1 сезону драматичного серіалу «Династія».

Сім'я Керрінгтонів знаходиться в жалобі, як раптом на похорон без запрошення прибуває Алексіс у втіленні зірки «Відчайдушних домогосподарок» Ніколетт Шерідан, шокуючи своєю появою Феллон (Елізабет Гілліс), Блейка (Грант Шоу) та Крістал (Наталі Келлі). Вона заходить до церкви в шикарному білому костюмі й чорному капелюсі з величезними полями, голосно цокаючи підборами, знімає сонцезахисні окуляри і каже, що запізнилася через «чортові пробки».

Серія «Poor Little Rich Girl» («Бідна багата маленька дівчинка») вийде на екрани 24 березня за українським часом. Алексіс затримається в «Династії» до кінця сезону.

13 березня 2018,  13:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW повідомляє про скоре прибуття нової героїні в світ драматичного серіалу «Династія» за допомогою невеликого промо-ролика.

Відео показує, як на подушки з ініціалами Блейка (Грант Шоу) і Крістал (Наталі Келлі) падає подушка, на якій червоними літерами виведено «Алексіс». Алексіс Керрінгтон є колишньою дружиною Блейка й матір'ю Феллон (Елізабет Гілліс) та Стівена (Джеймс Маккей), і її повернення в життя своїх дітей струсоне світ «Династії». Цю героїню втілить зірка «Відчайдушних домогосподарок» Ніколетт Шерідан.

Нова серія «Династії» вийде 17 березня за українським часом, дебют Шерідан в серіалі відбудеться через одну серію, 24 березня.

8 грудня 2017,  00:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився першим кадром із зіркою «Відчайдушних домогосподарок» Ніколетт Шерідан в образі її нової героїні серіалу «Династія».

Читати далі...
11 жовтня 2017,  00:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб показати глядачам, що від рімейку «Династія» варто чекати багато драми, канал The CW поділився гострою сценою з пілотної серії. У ній Феллон Керрінгтон (Елізабет Гілліс), яка думає, що батько кличе її додому, щоб зробити главою компанії, стикається віч-на-віч зі своєю новою мачухою Крістал Флорес (Наталі Келлі). Крістал безтурботно готується до весілля й повідомляє, що главою компанії буде вона. Тут Феллон не витримує, і між дівчатами зав'язується бійка.

Дивіться п'ятірку тизер-трейлерів «Династії» з описом її багатих і розпещених персонажів. Прем'єра серіалу відбудеться 11 жовтня.