Оновлення, в яких згадується Ітан Говк

4 квітня 2019,  15:55 | Оновлення

Вийшов український трейлер вестерна Вінсента Д'Онофріо «Біллі Кід».

Сюжет являє собою переосмислення класичної стрічки «Пет Герріет і Біллі Кід». Хлопчик-підліток Ріо (Джейк Шур) зв'язується з головним злочинцем Дикого Заходу, Біллі Кідом (Дейн ДеХаан), щоб помститися своєму дядькові (Кріс Пратт) за смерть батька і врятувати сестру. Втягнутий в суворе протистояння між бандитом і його ворогом-шерифом Петом Герреттом (Ітан Хоук), Ріо намагається вибрати правильну сторону і вирішити, ким він же все-таки стане: злочинцем або людиною доблесті.

Фільм «Біллі Кід» з'явиться в кінотеатрах 2 травня.

4 квітня 2019,  12:50 | Оновлення

Опублікований український трейлер кримінальної чорної комедії «Стокгольмський синдром» за участю Ітана Хоука та Нумі Рапас. Сюжет стрічки заснований на відомому пограбуванні шведського банку, що сталось у 1973 році та дав життя терміну «стокгольмський синдром».

Злочинець Ян-Ерік Ульсон, який втік з в'язниці, захопив банк Kreditbanken та взяв у полон чотирьох заручників. Коли через кілька днів Ульсон був взятий поліцією, полонені заступилися за нього.

Картина «Стокгольмський синдром» вийде на екрани 16 травня.

29 жовтня 2017,  16:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося трейлер бойовика з елементами трилера «Доба на життя», де головну роль виконує 4-кратний номінант на премію «Оскар» Ітан Хоук. Він грає найманого вбивцю Тревіса Конрада, чия сім'я була убита, а його самого витягли з того світу, щоб він виконав останнє завдання. Тепер у нього з'явився шанс спокутувати свої гріхи, але часу на роздуми у Тревіса немає, оскільки жити йому залишилося всього 24 години.

Компанію Хоуку тут складають Рутгер Хауер, Пол Андерсон, Наталі Болтт, Таня ван Граан і Ліам Каннінгем з «Гри престолів».

Українська прем'єра фільму Брайана Смрза, який працював над трюками «Місія нездійсненна 2» та «Люди Ікс: Початок. Росомаха», раніше планувалася на 2 листопада, але дата може бути змінена.

18 липня 2017,  18:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет» показує кілька смішних моментів за участю Дейна ДеХаана і Кари Делевінь, які втілюють міжгалактичних агентів Валеріана і Лорелін. Також під завзяті акорди тут з'являються Ріанна, Ітан Гоук та багато милих й небезпечних іншопланетян.

В українські кінотеатри фільм Люка Бессона прибуде 10 серпня. Фінальний український трейлер дивіться тут.

12 квітня 2017,  15:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося зворушливий трейлер біографічної драми «Моді», яка розповідає неймовірну історію кохання між скупим риботорговцем Евереттом і його економкою-художницею Моді, чиї руки скалічила хвороба. Її любов до життя підкорює самотнього холостяка, і з його допомогою жінка стає всенародно улюбленою художницею.

Головні ролі тут виконали оскаровские номінанти Саллі Хокінс та Ітан Хоук, чий дует підкорив критиків.

18 липня 2016,  18:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився довгоочікуваний повноцінний трейлер вестерну «Чудова сімка» з Дензелом Вашингтоном, Крісом Преттом, Ітаном Хоуком, Хейлі Беннетт і Пітером Сарсгаардом.

В українських кінотеатрах з 22 вересня.

22 червня 2016,  14:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Грядущий вестерн Антуана Фукуа «Великолепная семерка» обзавелся новым постером, который подозрительно напоминает постеры «Омерзительной восьмерки» Квентина Тарантино.

Читати далі...
25 березня 2016,  16:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Люк Бессон представив першу офіційну фотографію свого нового науково-фантастичного фільму «Валер'ян і місто тисячі планет», де головні ролі виконують Дейн ДеХаан і Кара Делевінь.

Читати далі...