Новини фільмів, в яких згадується Ітан Говк

9 вересня 2022,  21:47 | Новини фільмів

Відомий іспанський кінорежисер Педро Альмодовар завершив зйомки своєї наступної стрічки під назвою «Strange Way of Life», головні ролі в якій зіграють зірка популярного серіалу «Мандалорець» Педро Паскаль та номінант на «Оскар» Ітан Говк.

Читати далі...
29 квітня 2022,  12:43 | Новини фільмів

Чотирьохразовий номінант на премію «Оскар» Ітан Говк грає якусь надзвичайно жахливу версію маніяка з нотками Джокера та Пеннівайза у другому трейлері фільму жахів «Чорний телефон» («The Black Phone»).

Читати далі...
19 квітня 2022,  19:05 | Новини фільмів

Студія Focus Features щойно поділилася трейлером без цензури свого очікуваного пригодницького епіка під назвою «Варяг» («The Northman»), головну роль у якому виконає зірка серіалів «Справжня кров» та «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард.

Читати далі...
4 серпня 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з головних прем'єр останнього місяця літа стане біографічна драма Майкла Алмерейди «Тесла», де номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук втілює легендарного винахідника Ніколу Теслу.

Читати далі...
13 липня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська кінокомпанія IFC Films опублікувала в мережі офіційний трейлер свого нестандартного байопіку «Тесла», головну роль в якому виконує номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук.

Читати далі...
28 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший кадр біографічної драми «Тесла», яка вийде в український прокат влітку, представляє номінанта на премію «Оскар» Ітана Гоука в ролі легендарного винахідника Ніколи Тесли.

Читати далі...
22 лютого 2020,  00:41 | Новини фільмів

Актор Шамеік Мур, який озвучував супергероя Майлза Моралеса в мультфільмі «Людина-павук: Навколо всесвіту», опиняється по ту сторону закону в новому трейлері кримінальної драми «Місто головорізів».

У центрі нової стрічки режисера RZA та сценариста Пола Куширі знаходяться четверо друзів, які в 2005 році повертаються у свій сильно постраждалий від урагану Катріна дев'ятий округ Нового Орлеана. Дуже скоро вони усвідомлюють, що тепер у них можуть виникнути складності з роботою. Тому їм нічого не залишається, як звернутися по допомогу до місцевого гангстера, який наймає їх для скоєння пограбування казино прямо в центрі міста.

Компанію Муру в цьому фільмі складають актори Ітан Гоук, Веслі Снайпс, Ейса Гонсалес, Кет Грехем, Терренс Говард, Ті-Ай та Кіан Джонсон. Світова прем'єра «Міста головорізів» відбудеться в березні на кінофестивалі South by Southwest.

21 жовтня 2019,  19:32 | Новини фільмів

Вийшов зворушливий трейлер американської драми про спокуту і другий шанс під назвою «Стеж за дорогою», де номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук грає колишнього ув'язненого, який несподівано стає батьком.

Расс Міллінгс (Гоук) щойно був звільнений з в'язниці після 21 року відбування покарання за своє третє порушення за володіння унцією марихуани. Поки він намагається пристосуватися до світу, який він не впізнає в тому числі намагається навчитися користуватися Інтернетом, — Расс знаходить покинуту дитину в сміттєвому контейнері позаду ресторану швидкого харчування, де він працює в якості посудомийника. Герой не впевнений в тому, що робити, але між поривами доброти і паніки незабаром розуміє, що ця дитина може бути його шансом на спокуту.

В американський прокат драма «Стеж за дорогою», яка є режисерським дебютом актора Логана Маршалла-Гріна, вийде 1 листопада.

8 квітня 2019,  19:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня з'явився третій трейлер супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», який показав довгоочікуване возз'єднання Тоні і Кепа, а також вийшли український тизер-трейлер фільму «Джокер» з Хоакіном Феніксом, трейлер українського фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», смішний дубльований ТБ-ролик екшену «Шазам!» і новий загадковий тизер 8 сезону серіалу «Гра престолів», який натякає на смерть багатьох персонажів.

Читати далі...
28 лютого 2019,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук грабує банк і бере в заручники Нумі Рапас в офіційному трейлері кримінально-біографічної комедії «Одного разу в Стокгольмі».

Фільм «Одного разу в Стокгольмі», який в оригіналі називається просто «Stockholm», відправить глядачів у Стокгольм, де у 1973 році банда дивних грабіжників захопила банк і взяла в заручники його працівників, але, провівши зі злочинцями деякий час, заручники подружилися з ними і захищали їх під час переговорів з поліцією.

Картина режисера і сценариста Роберта Будро, де також знявся Марк Стронг, вийде у світовий прокат у квітні. Світова прем'єра «Одного разу в Стокгольмі» відбулася в минулому році в рамках кінофестивалю Трайбека.

22 лютого 2019,  13:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора студія Lionsgate опублікувала в мережі перший трейлер свого нового вестерну «Біллі Кід» («The Kid»), одну з основних ролей у якому виконує зірка блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Кріс Претт.

«Біллі Кід» буде слідувати за хлопчиком Ріо (Джейк Шур), який змушений тікати зі своєю сестрою (Лейла Джордж) через американський південний захід, щоб врятуватися від їхнього жорстокого дядька (Кріс Претт). На своєму шляху він зустрічає шерифа Пета Герретта (Ітан Гоук), який полює на відомого злочинця Біллі Кіда (Дейн ДеХаан). Життя Ріо за короткий час тісно переплітається з життями цих двох легендарних фігур, поки на його очах розгортається драма останніх днів Біллі Кіда. І в результаті Ріо доведеться обрати, ким він хоче стати — злочинцем чи людиною закону, — і врятувати свою сім'ю.

Режисером «Біллі Кіда» виступає Вінсент Д'Онофріо. Українські глядачі зможуть побачити це протистояння на великому екрані у квітні.

9 липня 2018,  16:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер очікуваного бойовика з Двейном Джонсоном «Хмарочос», який виходить в прокат на цьому тижні, а також нові українські трейлери фільмів «Праведник 2», «Будинок з годинником у стінах», «Спекотні літні ночі» та «Це кляте серце».

Читати далі...
7 липня 2018,  12:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Роуз Бірн заводить роман по листуванню з рок-зіркою Ітаном Хоуком у першому трейлері драматичної комедії «Гола Джульєтта».

«Гола Джульєтта» є екранізацією романа Ніка Хорнбі, номінованого на «Оскар» сценариста фільмів «Виховання почуттів» та «Бруклін». Це історія про жінку Енні (Бірн), яка застрягла в довгострокових відносинах з Дунканом (Кріс О'Дауд), одержимим шанувальником ексцентричного рокера Такера Кроу (Хоук). Про нього вже не було чути багато років, але коли на світ спливає акустична демо-версія хіта Такера 25-річної давності, її реліз призводить до доленосної зустрічі Енні з самим рокером.

Фільм режисера Джессі ПерецаМій придуркуватий брат», «Новенька», «Помаранчевий — хіт сезону») був показаний на кінофестивалі «Санденс» на початку року. У світовий прокат він вийде в серпні.

2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
25 червня 2018,  23:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський актор Ітан Гоук знову вирішив сісти в режисерське крісло, і результатом його праці на цей раз стала біографічна драма «Блейз».

Кінокартина натхненна історією неоспіванної музичної легенди з Техасу Блейза Фоулі (Бен Дікі), який належав до музичного руху, що надихнув таких великих співаків кантрі, як Мерл Хаггард та Віллі Нельсон. Фільм покаже роман Блейза з Сібіл Розен (Аліа Шокат), його останню темну ніч на землі та вплив пісень і смерті виконавця кантрі на його шанувальників, друзів і ворогів.

В американський прокат байопік «Блейз», що отримав спеціальний приз журі на кінофестивалі «Санденс», вийде в серпні. Поки невідомо, в яких ще країнах його покажуть й чи добереться він до України.