Новини, в яких згадується Кім Кардашьян

1 жовтня 2023,  17:44 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Так, сьогодні 1 жовтня, вересень позаду, проте з приходом осені й початком нового навчального року ви могли пропустити 5 цікавих серіалів, які точно варті вашої уваги. Як, наприклад, фінальний сезон «Сексуальної освіти», спін-оф «Хлопаків» чи «Ранкове шоу» з Еністон та Візерспун. А полоскотати нерви вас змусять нові серії «Американської історії жахів».

Читати далі...
20 липня 2023,  23:53 | Новини серіалів

Цього року культова антологія жахів Раяна Мерфі «Американська історія жахів» повертається з новими серіями, у яких зіграє відома інфлюенсерка Кім Кардашьян. І новий тизер представляє перший погляд на її стильну героїню.

Читати далі...
9 листопада 2019,  00:51 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Школа виживання» та «Пірсон» Бетані Джой Ленц знялася в новій романтичній кінокартині для телеканалу Hallmark під назвою «Match Up» і вже поділилася першим поглядом на свою героїню.

Читати далі...
30 вересня 2019,  15:41 | Новини зірок

Скучили за «злими твітами» у виконанні різних знаменитостей? Відоме американське ток-шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» представило 12-й випуск своєї найпопулярнішої та найвеселішої рубрики.

На цей раз читати найбільш неприємні послання з Твіттера від злих недоброзичливців Джиммі Кіммел змусив зірок супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Джейка Джилленхола і Зендею, у останній з яких була найкраща відповідь всім хейтерам, зірку «Гри престолів» Мейсі Вільямс, легендарного Марка Гемілла з франшизи «Зоряні війни», а також Вілла Феррелла, Кім Кардашьян, Джона Гемма, Кріса Рока, Девіда Гарбора, Девіда Спейда, Фреда Севеджа, Тіффані Геддіш, Мартіна Шорта, Сару Полсон і Джеффа Голдблюма.

Дивіться також актори блокбастера «Месники: Війна нескінченності» читають «злі твіти». Вам все ще мало? Тоді переглядаємо 11-й випуск «злих твітів» за участю Галь Гадот, Дженніфер Лоуренс та Дженніфер Еністон.

10 січня 2019,  18:23 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Після перемоги в 9 сезоні шоу «Х-фактор» українська співачка Настя Каменських вирушила у відпустку до Мексики.

Читати далі...
28 грудня 2017,  18:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез і Кім Кардашьян виглядають дуже схожими на своїх нових спільних фотографіях.

Читати далі...