Новини, в яких згадується Кірк Асеведо

16 лютого 2019,  16:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 14 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла» повернеться син Слейда Джо Вілсон (Лайам Голл), щоб битися з Діасом (Кірк Асеведо).

Згідно з офіційним синопсисом, після місяців таємного переслідування Данте, Діґл (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) нарешті знаходять твердий доказ на цього невловимого терориста і використовують Примарну ініціативу ARGUS, щоб затримати його. Тим часом Олівер (Стівен Амелл) намагається налагодити відносини з Еміко (Сі Шімука), а Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) дізнається про те, що Діґл співпрацює з Діасом.

Серія «Brothers & Sisters» («Брати і сестри»), режисером якої виступив Маркус СтоуксФлеш», «Сліпа зона»), вийде 5 березня за українським часом.

22 січня 2019,  23:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував промо-ролик 11 серії 7 сезону серіалу «Стріла», яка стане режисерським дебютом виконавця ролі Діґла Девіда Ремсі.

Минуле повертається, щоб переслідувати Олівера (Стівен Амелл) та Лорел (Кеті Кессіді). Кертіс (Еко Келлум) засмучується, коли дізнається, що Діґл і Лайла (Одрі Марі Андерсон) перезапустили Примарну ініціативу з Діасом (Кірк Асеведо), Чайною Вайт (Келлі Ху), Кейном Вулфманом (Лайам Голл) та Кері Каттер (Емі Гаменік). Тим часом промо робить акцент на напружених відносинах Олівера та його зведеної сестри Еміко Квін (Сі Шімука).

Серія отримала назву «Past Sins» («Гріхи минулого») і прибуде на екрани 29 січня за українським часом.

17 січня 2019,  20:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майбутня серія супергеройського серіалу «Стріла» отримала розширений промо-ролик, який триває 1 хвилину і його можна вважати трейлером.

В 10 серії 7 сезону під назвою «Shattered Lives» («Зруйновані життя»), відповідно до її офіційного опису, Олівер (Стівен Амелл) хоче повернутися до роботи і приділити час своєму шлюбу з Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), але він потрібен Діні (Джуліана Гаркві), щоб вистежити нову Зелену Стрілу, якою виявляється зведена сестра головного героя Еміко Квін (Сі Шімука). Тим часом Діґл (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) повинні відзвітувати перед ARGUS про Діаза (Кірк Асеведо).

«Стріла» повернеться на екрани 22 грудня за українським часом.

21 листопада 2018,  02:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У в'язниці Слебсайд починається масштабний бунт в 7 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яку зняв режисер Джеймс Бемфорд.

Синопсис серії свідчить, що Олівер (Стівен Амелл) приймає рішення, яке вплине на все його життя, а також на життя всіх людей, хто йому дорогий. Промо-ролик показує, що в Слебсайд вривається його заклятий ворог Діаз (Кірк Асеведо), відкриває всі камери і випускає на волю злочинців, багато з яких бажають Оліверу смерті. Але головного героя це не лякає, і він говорить Діазу, що прийде за ним.

Серія отримала назву «The Slabside Redemption» («Втеча з Слебсайда») на честь культової картини «Втеча з Шоушенка» і прибуде на екрани 27 листопада за українським часом.

13 листопада 2018,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лорел намагається витягнути Олівера з в'язниці в промо-ролику 6 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

В'язниця суворо режиму Слебсайд стає ще більш небезпечною, коли вбивають охоронця. Кожен ув'язнений опиняється під підозрою, і Оліверу (Стівен Амелл) доводиться ще складніше. Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) звертається по допомогу до неочікуваного джерела в своїй гонитві за Діазом (Кірк Асеведо), а Лорел (Кеті Кессіді) демонструє свою силу в якості окружного прокурора.

Серія «Due Process» («Правові гарантії»), яку зняла режисер Крістін Вінделл, вийде на екрани 20 листопада за українським часом.

31 жовтня 2018,  03:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Над Олівером ставлять експерименти у в'язниці в промо-ролику 4 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), кожен окремо, роблять відчайдушні кроки, щоб знайти Діаза (Кірк Асеведо). Нова Зелена стріла втручається, коли палії обирають в якості своєї цілі громадський центр Рене (Рік Гонсалес). На Діну (Джуліана Харкві) тисне мер, щоб вона спіймала лінчувальника. А Лорел (Кеті Кессіді) в даному ролику запитує у Фелісіті, чи готова вона бути нещадною. І Фелісіті відповідає, що їй більше нічого втрачати.

Прем'єра 4 серії «Level Two» («Другий рівень»), яку зняв Бен Ернандес Брей, режисер попередньої серії, відбудеться за українським часом 6 листопада.

19 жовтня 2018,  18:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 2 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яку зняла режисер Лаура Белсі.

Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) вирішує зловити Діаза (Кірк Асеведо) будь-якими засобами, поки Діггл (Девід Ремсі) намагається переконати її в протилежному, але в промо-ролику вона відповідає йому, що «все втратила» і не збирається відступати. Тим часом Олівер (Стівен Амелл) змушений об'єднатися у в'язниці зі старим ворогом.

Серія отримала назву «The Longbow Hunters» («Мисливці з луками») на честь однойменної суперлиходійської групи, з якої буде працювати Діаз, і вийде на екрани 23 жовтня за українським часом.

9 жовтня 2018,  03:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 7 сезоні супергеройського серіалу «Стріла» герої будуть битися з суперлиходійським тріо Мисливці з луками (Longbow Hunters), яке з'являється в новому трейлері.

Тепер всі в Стар-Сіті знають, що Олівер Квін (Стівен Амелл) є Зеленою стрілою. Через це лінчуватель потрапив за ґрати, де він намагається вести спокійне життя, але у в'язниці Олівер зустрічає Цеглу (Вінні Джонс), і той йому пояснює, що тут у нього не вийде жити мирно. Тим часом Діґґл (Девід Ремсі), Рене (Рік Гонсалес), Діна (Джуліана Харкві) й Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) працюють разом з Лорел (Кеті Кессіді), щоб захистити місто, поки Кертіс (Ечо Келлум) заявляє, що він перестав бути лінчувателем в той момент, коли Олівера відправили до в'язниці. Також трейлер розкриває, що Діаз (Кірк Асеведо) пов'язаний з Мисливцями з луками, а в Стар-Сіті з'являється новий лінчуватель в костюмі Зеленої стріли.

Прем'єра 7 сезону «Стріли» відбудеться 16 жовтня за українським часом.

23 липня 2018,  14:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився на конвенції Comic-Con першим поглядом на 7 сезон супергеройського серіалу «Стріла».

Опинившись за ґратами, Олівер (Стівен Амелл) намагається не втрачати час дарма, читаючи «Графа Монте-Крісто» і активно тренуючись. Коли Діг (Девід Ремсі) приходить його відвідати, то герой виглядає побитим, хоча і говорить, що намагається триматися подалі від конфліктів. Лорел (Кеті Кессіді) виступає перед журналістами із заявою, що Стар-Сіті не буде терпіти лінчувателів. І 5 місяців у місті не було жодного лінчувателя, як раптом поліцейську операцію Діни (Джуліана Харкві) перериває хтось, хто стріляє стрілами і носить костюм Зеленої стріли.

У кінці Діаз (Кірк Асеведо) обіцяє забрати у Олівера все і націлює пістолет чи то на Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), чи то на Вільяма (Джек Мур).

Прем'єра сезону 7 «Стріли» відбудеться 15 жовтня.

20 квітня 2018,  14:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик та офіційний опис 20 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) звертається за допомогою до старого друга, щоб перемогти Діаза (Кірк Асеведо). Тим часом Рене (Рік Гонсалес) виходить з лікарні, але йому дається непросто повернутися до життя Дикого пса. Також Ленс (Пол Блекторн) дізнається щось шокуюче про Чорну сирену (Кеті Кессіді).

Серія «Shifting Allegiances» («Зміна вірності»), режисером якої є Александра Ла Рош, вийде 27 квітня за українським часом.

10 листопада 2017,  21:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився промо-роликом до 6 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла», другої частини двухсерийной арки про Дезстроук (Ману Беннетт).

Слейд Вілсон продовжує пошуки свого сина, і зустріч з Джозефом (Лайам Холл) стане для нього справжнім шоком. Олівер (Стівен Амелл) приймає важливе рішення, поки Зелена стріла (Девід Ремсі) веде команду в бій проти «Дракона» (Кірк Асеведо), лиходія, який краде цінні технології в Стар-Сіті.

Серія «Promises Kept» («Виконані обіцянки») вийде 17 листопада за українським часом. Дивимося, як Олівер знову одягає костюм Зеленої стріли в промо нового кросоверу «Стріли», «Флеш», «Супергьорл» та «Легенд завтрашнього дня».

21 травня 2013,  19:18 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

НОВИЙ ОРЛЕАН, ШТАТ ЛУІЗІАНА – 6 травня 2013 р. – Студія «Двадцяте Століття Фокс» оголосила про початок основних зйомок фільму «Світанок планети мавп». Зростаюча нація генетично модифікованих мавп під проводом Цезаря зіткнулася із загрозою з боку купки людей, які вижили після нападу спустошливого вірусу, випущеного десятиліття тому. Вони досягають крихкого миру, але він виявляється недовготривалим, і обидві сторони опиняються на порозі війни, яка визначить, хто постане в якості домінуючого виду на Земній кулі.

Енді Серкіс, який став знаменитим завдяки попередньому фільму про мавп, знову зіграє роль Цезаря. Також у «Світанку планети мавп» зайняті актори Джейсон КларкЦіль номер один», «Джонні Д.», «Великий Гетсбі»), Гарі ОлдманТемний лицар: Відродження легенди», серія фільмів про Гаррі Поттера), Кері РасселАмериканці», «Місія нездійсненна III»), Тобі КеббеллПринц Персії», «Гнів титанів», «Рок-н-рольник»), Коді Сміт Мак-ФіВпусти мене. Сага», «Паранорман, або як приручити зомбі»), Енріке МурсіаноТрафік», «Чорний яструб»), Кірк АсеведоТонка червона лінія») та Джуді ГрірНащадки», «Три королі», «З 13 в 30»).

Режисером «Світанку планети мавп» є Метт РівзМонстро», «Впусти мене. Сага»). Продюсери – Пітер Чернін, Ділан Кларк («Повстання планети мавп», «Облівіон»), Рік Джаффа та Аманда Сільвер («Повстання планети мавп»). Виконавчий продюсер -Tom Хаммель («Повстання планети мавп»).

Оскароносна студія візуальних ефектів «ВЕТА Діджитал», залучивши нове покоління найсучасніших технологій обробки зображення «performance capture», розроблених для фільмів «Повстання планети мавп» та «Аватар», знову створить фото-реалістичні, емоційно привабливі образи мавп. До «позалаштункової» команди ключових творців «Світанку планети мавп» входять головний оператор Майкл Серезін, художник-постановник Джеймс Чінланд, а також супервайзори візуальних ефектів Джо Леттері та Ден Леммон, продюсер візуальних ефектів Райан Стаффорд, редактори Білл Хой та Стен Салфас та художник по костюмах Меліса Браннінг.

Студія «Двадцяте Століття Фокс» випустить «Світанок планети мавп» на екрани кінотеатрів у всьому світі в День Пам’яті, 23 травня 2014 року. «Повстання планети мавп» вийшло у кіно театральний прокат улітку 2011 року, загальні касові збори у світі склали півмільярда доларів США.