Енн РайсAnne Rice

Енн Райс / Anne Rice
Народився 4 жовтня 1941
Зріст: 157 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Інтерв'ю з вампіром (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист (роман)
A Place Among the Dead (2020) ... AR
Господь Христос: За межами Єгипту (2016) ... сценарист (роман)
Lestat (2006) ... сценарист
Королева проклятих (2002) ... сценарист (роман)
Свято всіх святих (2001) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист (книга)
Земля ангелів (2001) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...