Новини фільмів, в яких згадується Вільям Фіхтнер

18 серпня 2023,  14:43 | Новини фільмів

Дивимось український трейлер фільма «Під гіпнозом». Головну роль у картині зіграв лауреат двох премій «Оскар» Бен Аффлек. Також у картині за сценарієм Макса Боренштейна (франшизи Конг та Годзілла) та самого Родрігеса зіграли Алісе Брага, Вільям Фіхтнер, Джекі Ерл Хейлі, Джей Ді Пабло та інші. Новий фантастичний екшн-трилер від режисера-візіонера Роберта Родрігеса «Під гіпнозом» вийде в українських кінотеатрах з 7 вересня.

Читати далі...
11 червня 2018,  14:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новую кинокартину с участием оскаровского номинанта Тимоти Шаламе «Жаркие летние ночи» украинские зрители смогут увидеть на большом экране этим летом.

Читати далі...
13 квітня 2018,  16:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія A24 представила офіційний трейлер драми про дорослішання «Спекотні літні ночі», де головну роль виконує зірка фільму «Клич мене своїм ім'ям» Тімоті Шаламе.

«Спекотні літні ночі» розкажуть про підлітка Деніела (Шаламе), який проводить своє літо на півострові Кейп-Код, штат Массачусетс. Він працює в невеликому магазині, куди одного разу заходить наркоторговець і просить сховати травичку від поліції, Деніел погоджується і таким чином вплутується в їх компанію, а після ще й примудряється закохатися в загадкову дівчину МакКейлу (Майка Монро).

Також у фільмі зіграють Алекс Роу5-я хвиля», «Дзвінки», «Сирена»), Томас ДжейнКаратель», «Простір») та Вільям ФіхтнерАрмагеддон», «Мамця»).

Світова прем'єра фільму Елайджа Байнума відбулася в минулому році на фестивалі South by Southwest. В американський прокат він виходить в липні.