Новини, в яких згадується Вітні Г'юстон

18 грудня 2022,  20:05 | Новини фільмів

Однією з найбільш очікуваних кінопрем'єр грудня є біографічна стрічка «Вітні. Я хочу танцювати з кимось», де легендарну співачку Вітні Г'юстон втілить акторка Наомі Акі з блокбастера «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Читати далі...
27 вересня 2022,  20:30 | Новини фільмів

Наомі Акі перевтілюється в легендарну співачку Вітні Г'юстон у першому трейлері біографічної драми «Вітні. Я хочу танцювати з кимось» від режисерки Кейсі Леммонс та сценариста оскароносного байопіка «Богемна рапсодія» Ентоні МакКартена.

Читати далі...
16 вересня 2019,  23:36 | Новини зірок

Американська поп-діва Дженніфер Лопез знову довела всьому світу, що відмінно танцює різні танці, включаючи культові танці своїх колег по сцені Бейонсе, Леді Гаги, Брітні Спірс та Майлі Сайрус.

Ставши гостею на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» минулого тижня, Лопез змінила сукню на зручний топ і спортивні штани, щоб станцювати разом з його ведучим Джиммі Феллоном культові танці з музичних кліпів. Вони завзято виконали дуетом танці зі знаменитих кліпів різних декад «Single Ladies», «Bye Bye Bye», «Chandelier», «Oops!...I Did It Again», «Bad Romance», «Gangnam Style» і завершили все в дусі Вітні Г'юстон та її відео «I Wanna Dance With Somebody». Який з цих танців вам сподобався найбільше?

Зараз Лопез можна побачити на великому екрані в кримінальному фільмі «Шахрайки з Волл-стріт», чий фінальний трейлер дивіться тут.

Рецензія на фільм «Народження зірки»
Блискучий дебют Леді Гаги у світі кіно
3 листопада 2018,  03:14 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Історія кохання згасаючої зірки кантрі-музики і починаючої співачки, якій він допомагає домогтися успіху, вже більше 80 років, – з моменту виходу першого фільму «Зірка народилася» на екрани в 1937 році – розбурхує серця глядачів. І щоб довести її безсмертя, Бредлі Купер вирішує зняти свою версію цієї класичної історії з собою і Леді Гагою в головних ролях.

Читати далі...
11 червня 2018,  00:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрите официальные украинские трейлеры фантастического экшена «Бамблби», антиутопии «Смертные машины», триллера «Девушка в паутине» и ожидаемых мультфильмов «Как приручить дракона 3», «Лего. Фильм 2», «Ральф-разрушитель 2» и «Человек-паук: Вокруг вселенной».

Читати далі...
9 червня 2018,  18:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вітні Г'юстон виконує свої хіти «I Wanna Dance With Somebody» та «I Have Nothing» у новому трейлері документальної картини «Вітні», яка виходить у світовий прокат цього літа.

Читати далі...
12 травня 2017,  20:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер комедійного екшену «Тілоохоронець кілера» показує, як Райан Рейнольдс дає в ніс Семюелу Л. Джексону, Джексон викидає Рейнольдса з машини через лобове скло, різко загальмувавши, а в кінці мило співає, коли закінчується пісня Вітні Х'юстон.

Український трейлер фільму Патріка Хьюза, який вийде на екрани в серпні, дивіться тут.

13 квітня 2017,  15:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший нецензурний трейлер комедійного екшену «Охоронець кілера» під музику Вітні Х'юстон демонструє, що з Дедпула та Ніка Ф'юрі, вірніше з Райана Рейнольдса і Семюела Л. Джексона вийшов відмінний дует. Рейнольдс втілює тут охоронця в костюмі й краватці, а Джексон — злословного кілера, якого всі хочуть вбити, оскільки він вирішив здати свої наймачів.

Компанію їм складуть Сальма Хайек, яка тут з'являється у декількох кадрах, і Гері Олдман, якого поки що не видно.