Новини фільмів, в яких згадується Елтон Джон

21 жовтня 2019,  18:41 | Новини фільмів

У мережі з'явився вирізаний епізод біографічної драми про Елтона Джона «Рокетмен», в якому Елтон намагається вбити себе, засунувши голову в духовку.

Сцена показує, як його найкращий друг і автор пісень Берні Топін (Джеймі Белл) заходить на кухню і бачить, як Елтон (Терон Еджертон) лежить на підлозі, поклавши голову в духовку і скаржиться на жахливий запах. Після на кухні з'являється його наречена Арабелла (Офелія Ловібонд), яку не вражає дана ситуація, і в результаті Елтон, набравшись хоробрості, повідомляє їй, що весілля не буде. На що вона говорить йому, що вагітна, але він швидко це спростовує, оскільки вони «не займалися сексом, як потрібно». Тому тепер Елтону потрібно шукати нове житло.

Чому байопік Декстера Флетчера є одним з найкращих фільмів 2019 року, читайте в нашій рецензії на фільм «Рокетмен».

4 червня 2019,  14:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні української прем'єри музичного байопіку «Рокетмен» в Інтернеті з'явився його розширений фрагмент, який показує, як Елтон Джон записав свою знамениту пісню «Your Song».

Читати далі...
1 червня 2019,  16:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився новий фрагмент музично-фентезійного байопіку «Рокетмен», в якому головний герой, молодий Елтон Джон, виконує пісню «Rocketman» перед стадіоном Dodger Stadium в Лос-Анджелесі у 1975 році.

«Рокетмен» покаже історію музичного вундеркінда Реджинальда Двайта з маленького англійського містечка, який вирішує стати видатним піаністом та співаком і для цього бере собі нове яскраве ім'я Елтон Джон.

Роль Елтона Джона виконує зірка франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон.

Чому новий фільм Декстера Флетчера вражає навіть більше за його оскароносний байопік «Богемна рапсодія», читайте в нашій рецензії на «Рокетмен».

25 травня 2019,  01:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Терон Еджертон називає фентезійний байопік «Рокетмен» «найбільшою радістю свого професійного життя» в його новій фічуретці.

Разом з Еджертоном в закулісному відео «Рокетмена» з'являється режисер Декстер Флетчер, який повідомляє, що його байопік буде «казковим переказом життя Елтона Джона». Продюсер Метт'ю Вон підкреслює, що «ця історія буде сюрреалістичною, але в той же час справжньою», а сам Елтон Джон, який також є продюсером цього проекту, розповідає, що він хотів, щоб цей фільм показав як «його найсильніші падіння, так і його знакові злети».

Для фільму «Рокетмен» Еджертон особисто виконав відомі пісні Елтона Джона, включаючи «Rocket Man». В кінотеатри байопік прибуде 6 червня.

11 травня 2019,  23:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка майбутнього байопіку «Рокетмен» Терон Еджертон поділився новим закулісним знімком, на якому він кривляється в гримі Елтона Джона.

Читати далі...
3 травня 2019,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«I'm a Rocket Man». На цьому тижні вийшов офіційний кліп на пісню «Rocket Man» у виконанні Терона Еджертона, яку актор записав для біографічного фентезі «Рокетмен».

Читати далі...
20 березня 2019,  18:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка шпигунської франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон знову озвучить співаючу горилу Джонні в музичному мультфільмі «Співай! 2», який вийде у 2020 році.

Читати далі...
3 березня 2019,  01:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми вже бачили, як Рамі Малек став Фредді Мерк'юрі в «Богемній рапсодії», а тепер прийшов час заглянути за лаштунки перевтілення Терона Еджертона на Елтона Джона для біографічного фільму з елементами фентезі «Рокетмен».

Перша фічуретка нової картини Декстера Флетчера, який, до речі, дознімав «Богемну рапсодію» після звільнення Браяна Сінгера, показує роботу Еджертона в студії, де він тренувався співати як Елтон Джон, щоб особисто виконати всі хіти співака, а не виступати під фонограму. Для актора це було важливо, оскільки так він став єдиним цілим з персонажем, і ви вже можете почути його прекрасний вокал і оцінити пісню «Tiny Dancer» в його виконанні.

Раніше Еджертон заспівав пісню Елтона в мультфільмі «Співай!», що вийшов у 2016 році.

Дивіться також другий український трейлер фільму «Рокетмен». У кіно з 6 червня.

21 лютого 2019,  17:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви все ще перебуваєте в захваті від фільму «Богемна рапсодія» про Фредді Мерк'юрі та групу Queen, то вам точно припаде до душі другий трейлер музичної драми «Рокетмен», яка розповість про Елтона Джона.

«Рокетмен» («Rocketman») розповість про те, як музичний вундеркінд на ім'я Реджинальд Кеннет Двайт з маленького англійського містечка перетворився на легенду британського року сера Елтона Джона (Терон Еджертон), який збирає стадіони і є володарем багатьох музичних нагород й Ордена Британської імперії. В офіційному описі фільму студія Paramount обіцяє, що «Рокетмен» покаже «епічну музичну фантазію» та «особисту історію Елтона без цензури».

Українська прем'єра картини режисера Декстера Флетчера, який працював над «Богемною рапсодією», відбудеться влітку, 6 червня.

26 жовтня 2018,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Музичний фільм Декстера Флетчера «Рокетмен», головну роль у якому виконує зірка франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон, отримав офіційний український тизер-трейлер.

«Рокетмен», відомий у минулому як «Людина-ракета», буде фентезійним байопіком про одного з найуспішніших виконавців сучасності неповторного сера Елтона Джона . Це історія про те, як музичний вундеркінд перетворився на легенду британського року.

Українська прем'єра фільму, де разом з Еджертоном зіграють Брайс Даллас Говард, Річард Медден та Джеймі Белл, відбудеться 6 червня 2019 року.

1 жовтня 2018,  18:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон перевтілюється в Елтона Джона у першому тизер-трейлері біографічної драми «Людина-ракета».

Згідно з офіційним синопсисом, «Людина-ракета» буде епічною музичною фантазією, яка покаже роки становлення неординарного і епатажного британського артиста сера Елтона Джона без цензури.

Компанію Эджертону в цій картині складуть Брайс Даллас ГовардСвіт Юрського періоду»), Річард МедденГра престолів») та Джеймі БеллБіллі Елліот»).

У широкий світовий прокат новий байопік Декстера ФлетчераЕдді „Орел“», «Богемна рапсодія») вийде в травні 2019 року. Поки невідомо, коли відбудеться його українська прем'єра.

20 квітня 2017,  03:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютный тизер шпионского экшена «Kingsman: Золотое кольцо» представил первый взгляд на его главную злодейку в воплощении Джулианны Мур.

Читати далі...