Новини серіалів, в яких згадується Анджеліка Росс

10 березня 2021,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітової горор-антології «Американська історія жахів» Раян Мерфі поділився фотографією зі зйомок 10 сезону, яка представляє загадкового героя у втіленні актора Маколея Калкіна.

Читати далі...
31 жовтня 2019,  22:58 | Новини серіалів

Прибув промо-ролик передостанньої серії 9 сезону хітової горор-антології «Американська історія жахів», яку зняла режисерка Гвінет Гердер-Пейтон.

Смертельне тріо повертається з твердим бажанням почати нову еру в таборі «Редвуд». Наші колишні вожаті відчайдушно намагаються утримати історію від повтору. Брук (Емма Робертс) дізнається від Ріти (Анджеліка Росс), що вона є «фінальною дівчиною», тією, яка єдина виживає, щоб розповісти цю жахливу історію. Тим часом Річард Рамірес (Зек Вілла) та містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) сходяться у фінальному поєдинку.

Серія отримала зловісну назву «Rest in Pieces» («Спочивай шматками») і вийде на екрани 7 листопада за українським часом.

24 жовтня 2019,  16:33 | Новини серіалів

Маніяки завжди повертаються, нагадує нам промо-ролик 7 серії 9 сезону горор-антології «Американська історія жахів».

Згідно з синопсисом серії, в ній розкривається прихована глава табору «Редвуд», а ті, хто вижив, допомагають чоловіку, який подорожує автостопом і загубився. З часу тих трагічних подій минуло 5 років, і Рита (Анджеліка Росс) вмовляє Брук (Емма Робертс) повернутися до табіору, щоб відпустити минуле. Але дівчина каже, що «один день на сонці не зітре п'ять років темряви». І вона виявляється права, оскільки її знаходить новий маніяк.

Серія «The Lady in White» («Леді в білому»), режисером якої стала Ліз Фрідлендер, вийде на екрани 31 жовтня за українським часом.

11 жовтня 2019,  16:10 | Новини серіалів

В 5 серії 9 сезону горор-антології «Американська історія жахів» ті, хто вижив, готуються до фінальної бійки з маніяками, коли в таборі «Редвуд» настають сутінки.

Промо-ролик показує, як серійний вбивця Річард Рамірес (Зек Вілла) каже медсестрі Риті (Анджеліка Росс), що «темрява є всередині кожного, навіть всередині тебе», і тут нас чекають флешбеки з її минулого. Містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) бере за горло Маргарет Бут (Леслі Ерін Гроссман); Брук (Емма Робертс) каже, що краще б вона сиділа вдома, і тут Монтана (Біллі Лурд) дає подрузі сильний ляпас, обіцяючи, що «скоро це все закінчиться». Тим часом Ксав'єр (Коді Ферн) дізнається, хто винен у тому, що його обличчя тепер ніколи не потрапить на обкладинку журналу.

Серія зі зловісною назвою «Red Dawn» («Червоний світанок»), яку зняла режисер Гвінет Гердер-Пейтон, вийде на телеекрани 17 жовтня за українським часом.

31 серпня 2019,  15:43 | Новини серіалів

У мережі з'явився повноцінний трейлер 9 сезону хітової горор-антології «Американська історія жахів», який показує улюблених акторів у літньому таборі, де починає полювання серійний вбивця.

Влітку 1984 року п'ять друзів тікають з Лос-Анджелеса, щоб працювати вожатими в таборі «Редвуд». Вони думають, що це буде весела пригода, але незабаром дізнаються тривожні новини про те, що з найближчої психіатричної лікарні втік особливо небезпечний маніяк містер Джінглс, який вирішує оселитися в таборі і влаштувати там бійню.

Прем'єра 9 сезону «Американської історії жахів», де зіграють Емма Робертс, Біллі Лурд, Леслі Ерін Гроссман, Коді Ферн, Анджеліка Росс, Джон Керролл Лінч та Метт'ю Моррісон, відбудеться 18 вересня.

12 травня 2018,  18:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал FX поделился ярким трейлером 1 сезона драматического мюзикла «Поза» от создателей «Американской истории ужасов» Райана Мерфи и Брэда Фалчука.

Читати далі...