Новини, в яких згадується Джон К'юсак

23 грудня 2020,  14:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після пост-святкового локдауну на екрани українських кінотеатрів вийде детективний трилер «Контроль» («Distorted»), головну роль в якому виконує зірка оскароносної стрічки «Монстр» Крістіна Річчі.

Читати далі...
20 серпня 2020,  23:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon поділилася божевільним трейлером свого нового серіалу про апокаліпсис «Утопія», в якому дуже до речі звучить пісня групи R.E.M. «It's the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)» («Це кінець світу, яким ми його знаємо (і я в порядку)»).

Читати далі...
27 липня 2020,  17:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь конвенції Comic-Con@Home, що проходила онлайн на минулих вихідних, платформа Prime Video від Amazon представила тизер-трейлер і серію постерів свого нового незвичайного серіалу «Утопія».

Читати далі...
18 січня 2020,  18:30 | Новини серіалів

Новий трейлер американського драматичного серіалу від Hulu «Фанатик» показує зірку серіалу «Велика маленька брехня» Зої Кравіц в образі власниці музичного магазину з розбитим серцем.

Ви готові до нової сучасної адаптації відомого роману Ніка Горнбі, який вже був перенесений на екран у фільмі 2000 року з Джоном К'юсаком? Серіал «Фанатик» («High Fidelity») буде слідувати за молодою жінкою на ім'я Роб (Кравіц), чия кар'єра, як вона сама заявляє в трейлері, залишає бажати кращого, оскільки вона «кинула коледж, розлучилася з хлопцем (Кінгслі Бен-Адір) і стала власницею непопулярного магазину вінілових платівок в Брукліні». Щоб встати на ноги, Роб переглядає свої минулі романтичні стосунки крізь призму музики і поп-культури, намагаючись подолати своє єдине справжнє кохання.

Прем'єра серіалу «Фанатик» очікується 14 лютого, так що нам усім буде над чим посміятися і поридати в День святого Валентина.

16 квітня 2013,  23:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Засновано на реальних подіях, що відбувалися на Алясці в 80-х роках. Всі були впевнені, що Роберт Хансен (Джон Кьюсак) - пристойний сім'янин, власник пекарні і славний мисливець. Ніхто не підозрював, що насправді він - безжалісний маніяк, який викрав і вбив більше двадцяти жінок. І тільки 17-річній Сінді Полсон вдалося втекти від вбивці. Вона наводить на слід маніяка поліцейського (Ніколас Кейдж), який починає небезпечне розслідування. Йому ніхто не вірить: Хансен - занадто пристойна людина для такого звинувачення... Але наполегливий коп знає свою справу і дійде до кінця...

У кінотеатрах України і Росії з 13 червня.