Оновлення, в яких згадується Енді Гарсіа

18 жовтня 2018,  14:22 | Оновлення

Кіностудія Warner Bros. Pictures Ukraine представила офіційний український трейлер нового фільму «Наркокур'єр» з Клінтом Іствудом у головній ролі.

В основу сюжету лягла реальна історія ветерана Другої світової війни. Він змушений братися за будь-які підробітки, щоб звести кінці з кінцями. Причому сам герой до певного моменту не підозрює, що його найняли як наркокур'єра для мексиканського картелю.

У фільмі також знялися Бредлі Купер, Лоренс Фішберн, Майкл Пенья, Дайенн Віст, Енді Гарсіа.

В український прокат «Наркокур'єр» вийде 28 лютого 2019 року.

11 травня 2018,  13:57 | Оновлення

Поспішаємо поділитися українським трейлером фільму «Книжковий клуб».

У центрі сюжету картини історія про чотирьох жінок похилого віку, які весь свій вільний час проводять в книжковому клубі за обговоренням літератури. Дізнавшись про популярність еротичного роману «П'ятдесят відтінків сірого», жінки вирішують прочитати його. Швидке знайомство з трудами письменниці Е.Л. Джеймс спричиняє за собою мимовільне розширення їх життєвих горизонтів.

«Книжковий клуб» — американський комедійний фільм, дебютна режисерська робота продюсера Білла Голдермена. У акторський склад фільму увійшли Джейн Фонда, Дайан Кітон, Алісія Сільверстоун, Енді Гарсіа, Дон Джонсон та Річард Дрейфус.

Українська прем'єра відбудеться 5 липня.

20 листопада 2016,  16:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій ТБ-ролик наукової фантастики «Пробудження» («Пасажири») показує перші фрагменти інтимної близькості героїв Дженніфер Лоуренс та Кріса Претта, а також представляє перший погляд на персонажів Лоуренса Фішберна та Енді Гарсії.

У представленому раніше фрагменті кінокартини можна побачити, як героїня Лоуренс бореться з невагомістю.

30 жовтня 2016,  16:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний український ТБ-ролик нового науково-фантастичного екшену «Макс Стіл», що розповідає про тінейджера, чий організм здатний виробляти найпотужнішу енергію у Всесвіті, нагадує, що його прем'єра відбудеться вже в наступний четвер.

Повноцінний трейлер фільму, де зіграли Бен Вінчелл, Ана Віллафейн та Енді Гарсіа, дивіться тут.

27 квітня 2016,  14:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий тизер-трейлер до 2 сезону спортивного драмеді «Футболісти», де протистояти фінансовому менеджеру у виконанні Дуейна Джонсона буде успішний фінансист, якого грає Енді Гарсіа.

Прем'єра 2 сезону відбудеться 17 липня.