Новини фільмів, в яких згадується Енді Гарсіа

15 жовтня 2023,  04:50 | Новини фільмів

Мері Поппінс та Капітан Америка об'єднаються у новій стрічці «Продавці болю», що є однією з головних кінопрем'єр жовтня від платформи Netflix. Цікаво, що її режисером виступає один з головних творців Поттеріани.

Читати далі...
10 травня 2022,  19:00 | Новини фільмів

Американська стримінгова платформа HBO Max поділилася в мережі першим трейлером та офіційним постером своєї романтичної комедії «Батько нареченої», яка буде рімейком відомої стрічки початку 90-х зі Стівом Мартіном.

Читати далі...
16 лютого 2021,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гарі Дурдан відправляється рятувати Серінду Свон з полону терористів в дубльованому трейлері екшен-трилера «День розплати» («Redemption Day»), який виходить в український прокат вже в цей четвер, 18 лютого.

Читати далі...
28 червня 2018,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст мюзиклу «Mamma Mia! 2» захоплюється королевою поп-музики Шер в новому закулісному відео, де вона співає і танцює.

Читати далі...
22 червня 2018,  21:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий аудіокліп музичної кінокартини «Mamma Mia! 2» представляє повну версію пісні «Fernando» у виконанні легендарної Шер і актора Енді Гарсіа.

У продовженні хітового мюзиклу «Mamma Mia!», який вийшов у 2008 році і став тоді найуспішнішим мюзиклом всіх часів, Шер втілює мати Донни (Меріл Стріп) і бабусю Софі (Аманда Сейфрід). Вона без запрошення прибуває на вечірку на честь вагітності своєї онуки і повідомляє, що нарешті зважилася стати справжньою бабусею.

Дивіться новий розширений ТБ-ролик мюзиклу «Mamma Mia! 2». У кіно з 9 серпня.

4 червня 2018,  23:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дайан Кітон та Енді Гарсія, які разом грали в фільмі Френсіса Форда Копполи «Хрещений батько 3», знялися в комедії «Клуб „50 відтінків сірого“», яка вийде на екрани рівно через місяць.

У кінокартині режисера Білла Холдермена «Клуб „50 відтінків сірого“», в минулому відомої як «Книжковий клуб», Кітон грає жінку по імені Дайан, яка разом з давніми подругами вирішує прочитати в своєму щомісячному книжковому клубі еротичний бестселер Е.Л. Джеймс «П'ятдесят відтінків сірого», і ця книга кардинально змінює їх життя. З персонажем Гарсії, який буде її любовним інтересом, Дайан знайомиться в літаку, де зізнається йому, що вона дуже боїться літати, відразу ж ковтаючи таблетку.

Дивіться український трейлер фільму «Клуб „50 відтінків сірого“». У кіно з 5 липня.

20 жовтня 2017,  17:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу на екрани фільму-катастрофи «Геошторм» компанія Warner Bros. Pictures вирішила розіграти кількох жителів і гостей Нью-Йорка. На їх виклик приїжджало спеціальне таксі з банером «Геошторм» на даху, а по його моніторам передавали несправжній випуск новин про те, що на місто обрушився страшний крижаний циклон. Поки пасажири дивувалися цьому повідомленню, водій завозив їх на спеціальну вуличку, де все було вкрите снігом і стояли обмерзлі манекени, що нагадують справжніх людей, як у фільмі.

Головну роль в «Геошторм» виконує Джерард Батлер, чий герой буде рятувати планету від бурі неймовірної сили. Компанію йому складають Еббі Корніш, Ед Харріс, Таліта Бейтман, Енді Гарсіа і Джим Стерджесс.

Українська прем'єра фільму від сценариста «Дня незалежності» Діна Девліна відбулася 19 жовтня. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.